• 13784
    "bütün çalışmalarımıza rağmen böyle bir zamanda böyle goller yemeyi beklemiyorduk. bu tip maçloarda hataları azaltmak lazım. oyuncularımızla bunları konuşmamıza rağmen çok kolay goller yememeliyiz. ilk yarıda da pozisyonlarımız var ama ikinci yarıda daha çok var. eboue'nin topu gibi onların topları yok ikinci yarıda"

    "real madrid'in hakemlere ihtiyacı yok ama olanı da vermeyince olmuyor. birçok kararı da yanlış verdi. tabii maçla ilgili konu hakem değil. ilk yarıda bulacağımız goller her şeyi değiştirirdi. ikinci maç uğraşacağız ama real madrid büyük ihtimalle tura yakın. 3-0'ken real madrid ile oynamak kolay değil. real madrid oyunun iki tarafını iyi yaptığı için istanbul'daki maç da kolay değil. çıkıp oynayacağız, elimizden geleni yapacağız. türkiye'ye ümitle dönmeyi isterdik ama olmadı. oyuncularımız elinden geleni yaptı"

    "türkiye şunu iyice bilmeli, burda, bu seviyelerde oyunlar böyle oynanıyor. bu seviyelerde bulduğunuz atacaksınız. hiç alakası olmayan bir anda pozisyon vermeyeceksiniz. işin duygusal tarafını bir kenara bırakalım. bir ülke, bütün galatasarylılar biz ümitliyiz diyor. bu bizim için büyük bir ikramiye, çok hoş bir şey. biz sıkıntılı yerleri çok iyi yerleri yapmaya çalışırken, rakibin o bölgelerde çok iyi oyuncuları var. bir de norveçli hakem var. amatör gibi hakem. nedir bu? nerden çıktı? anlamış değilim. bizim mağlup mu etti? hayır. o kadar güzel yerlerde o kadar güzel, iyi düdükler çaldı ki. real madrid zaten bu turnuvanın favorisi. olmadı, ne yapalım?"

    fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın