• 13
    kimsenin bu şekilde haddini bildirmesi gerekmemektedir.

    insanlar konuşabilirler , eleştirebilirler , hakaret edebilirler hatta bizzat seni hedefte gösterebilirler ; ancak sana yapılan haksızlıklara bu şekilde cevap veremezsin . adam gibi çıkarsın programa , her hafta bağlanırsın , gerekli bilgi birikimini de kendinde görüyorsan onları tutar itin götüne sokarsın.

    diyelim saldırılar sistematik bir şekilde devam ediyor ; bazı arkadaşların bilmediği bir kavram var : hukuk. öyle kafana göre eşkiya gibi dolaşamazsın sokaklarda , akıllansın diye bir kaç kurşun yakamazsın. çok rahatsızlık duyuyorsan gidersin mahkemelere ; sadece klavyede atıp tutmayı , adam kesmeyi seviyorsan mahkemeye kadar da gitmene gerek yok ; http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/default.aspx diye bir site var yaparsın şikayetini onlar gerekli işlemleri senin yerine yapar.

    böyle devam edelim beyler , yarın biri de size , çocuğunuza , sevdiğinize sinirlenirse ; sevdiğinizi ziyarete hastaneye , hapishaneye , mezarlığa gittiğinizde yukarıda yazdıklarınızı/yaptıklarınızı bir daha düşünürsünüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın