• 13716
    “çeyrek finalde olmaktan çok mutluyuz. ama bizim asıl hedefimiz her zaman bu seviyede olmak. her yıl şampiyon olamayabiliriz ama şampiyonlar ligi’nde olmamız gerekiyor. bizim istikrar yakalamamız lazım”

    “bizim bunu başarabilecek deneyimimiz, kalitemiz, cesaretimiz ve yeteneğimiz var. amacımız dünyanın en büyük kulüplerinden biri olmak. drogba ve sneijder da bize güç kattı. real’i tanımaya gerek yok, dünya çapında bir takım. biz de iyi takımız, iyi oyuncularımız var. bizim onlara saygımız var, ama kendi oyunumuza güveniyoruz. cristiano ronaldo her an her şeyi yapabilir. şu anda dünyanın en iyi oyuncularından biri.”

    “real çok iyi bir takım. mesut, ramos ve di maria gibi yıldızları var. real sadece bir oyuncudan kurulu değil. biz ronaldo için özel önlem alıp planımızı değiştirmeyeceğiz. biz futbol oynayacağız. kazansak da kaybetsek de. ben mourinho’yu yıllardır tanıyorum. o tipik hocalardan değil. o farklı biri. biz oynanan oyun ve sonuç ne olursa olsun her zaman dost olarak kalacağız.”

    * "iyi bir hakem, biz ona hep saygı duyuyoruz”

    * “27 yaşında ama o hala yeni şeyler öğrenmeye açık. burak’ın sezgileri çok kuvvetli. istediği zaman golünü atar ve bunu her yerden yapabilir. burak’ın g.saray’a attığı imza bir mucize gibi. burak’ı 89’da oyundan alsanız tepki veriyor. andriy shevchenko da aynıydı. hep bir gol fazla atmayı düşünürdü ve burak da aynı onun gibi ve hep golü düşünüyor”

    “onu tutmak gerçekten kolay değil. onun da hedefleri vardır ama bu tamamen burak’ın kararı olacak. başka takımlarca istenmesi çok iyi. burak’ın gelecekte de bizimle olup takım için büyük işler yapacağına inanıyorum”

    * “çin’de 2 ay oynamadı. her gün fiziksel olarak daha iyi oluyor. onun inanılmaz bir karakteri var. çalışmak için istekli. o bu takımın bir parçası olmak ve her maçta yüzde 100’ünü vermek istiyor. yeteneğini konuşmaya gerek yok. takımda herkes ona saygı duyuyor”

    “taraftarlarımız bana ‘imparator’ lakabını taktı. bunu kabul ederim, gurur duyarım. ama benim adım fatih terim” dedi. terim ayrıca, “görevi devraldığımda, g.saray ligi 8. bitirmişti. şampiyon olmak için çok çalıştık. bu sezon başında süper kupa’yı kazandık, ligde ve şampiyonlar ligi’nde de iyi işler yapıyoruz. iyi şeyler kazara olmaz”

    fatih terim
App Store'dan indirin Google Play'den alın