• 13712
    ben fatih hocanın o en çok tarafını örnek alıyorum. eleştiri ve övgü yerinde olmalı. övülmek her zaman güzel. beni seven de var sevmeyen de var. ben inandığım şeyleri yapmaya çalışıyorum. doğru zamanı olduğuna inanırsam olumsuz şeyleri de konuşurum.

    orada söylediklerim maalesef yanlış çeviri yapıldı. galatasaray takımı barcelona ile şöyle karşılaştırdım; galatasaray'ın seviyesi büyüklük olarak barcelona gibi dedim. bunu futbol olarak söyledim diye anlayanlar oldu. bizim o seviyeye gelmemiz çok zaman alır. belki de imkansız.

    real madrid'in inanılmaz bir gücü var. kendi sahasında da baskıları var. biz iyi sonuç alıp avantaj almak istiyoruz. çekindiğim oyuncuları yok. hepsi tehlikeli isimler. defanslarının da hata yapacağını biliyoruz. önemli olan bizim performansımzı olacak. bir şansımız var real madrid'i eleyebilmemiz için. gün performansları bunda belirleyici olacaktır.

    ister istemez herkes karşılaştırma yapacak. hocalar, başkanlar, kaleciler, forvetler gibi. böyle şampiyonlar ligi'nde tur atlayıp başarılı olunca bunlar konuşuluyor ve bu güzel birşey. ama dediğim gibi takımın iyi olması önemli. bir kişi çok önemli değil.

    benim tek bir inancım varsa o da yakaladığın pozisyonda en iyisini yapmak. bunlar futbolda olağan şeyler. o yüzden beni çok etkilemiyor.

    ben türk'üm ama türkiye'de yaşamayı ve türkiye ligi'ni bilmemem zaman aldı. ben her zaman sakindim ve fiziksel açığımı kapatmak için çalıştım. takım arkadaşlarımı da tanımaya başladım. bu da futbolumuza olumlu yansıdı.

    hamit altıntop
App Store'dan indirin Google Play'den alın