• 61
    tamam bütçen diğer euroleague takımlarına göre düşük olabilir de düşük olduğu da bu kadar belli ettirilmez ki arkadaş! az parayla kurulmanın da avantajları olur bazen. takım olgusunu öne çıkarırsın, uğraşmak zorunda kaldığın yıldızların olmaz, topu paylaşırsın, hiçbir oyuncun savunmadan kaytarmaz. bir şeyler yaparsın yani. en kötü mücadele edersin. bu adam geldiğinden beri dengi olmayan tüm takımların altına yatıyor. lan bi mücadele et, bir yumruk da sen at, o iki vuruyorsa sen de bir vur..tamam dayak yiyeceksin de, biraz kaç, sonra ye. sen adamlara direkt gel ağzımı burnumu kır diyorsun. hadi euroleague'de senden daha düşük bütçeli takım sayısı az.
    e tbl'de ksk senin harcadığının yarısını harcamamış ama adamlar banvit'i, galatasaray'ı, efes'i harcamış. onlar rakiplerine oranla düşük bütçeli değil mi?

    hakaten acayip bir adam. maccabi dengim değil, 50 sayı. khimki yatırım yaptı, 20 sayı. beriki yürolig'in demirbaşı, 30 sayı..akhisarspor'un teknik direktörü olsa yemin ediyorum ligi 0 puanla bitirir. ligdeki diğer 17 takım da akhisar'dan yüksek bütçeli çünkü.

    beşiktaş'a getirilişi şıktı. güzel geldi. ergin ataman'dan sonra beşiktaş'ın başına beşiktaşlı bir coach geldi diye servis edildi. fransa'da ağlayan gözler bıraktı..dışardan gördüğüm okuduğum kadarıyla güzel de bir adam. bunların tümüne eyvallah.

    da bu sezonki* performansının hiçbir izahı yok. net olarak sezonun en büyük hayal kırıklığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın