resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8216
    kimse kendisine efsane demiyor ya da metin oktay'la bir tutmuyor. sevdiğini, özlediğini söylüyor insanlar. ancak arda turan'ın azılı çekemeyenleri, kendisi bu formayı terletirken bir sene içinde yüzseksen derece dönüp 'sana paris hilton yakışır'dan sevgilisiyle beraberliğine laf eden bir dolu tezahürata dönen dengesizler tutturmuşlar bir "bu mu efsane :(". efsane demedik, ama sen küfür ediyorsun. şaka gibi lan, yemin ederim şaka gibi. adam, "benim için galatasaray bitmiştir" diyen sabri'yi eboue yerine falan tercih ediyor, reis ayağı çekiyor; sonra geliyor arda turan'a küfür ediyor. bir de yalan söylüyor, galatasaray adını ağzına almadı diyor. ulan adamın ayda bir açıklaması çıkıyor "ben galatasaray taraftarıyım" diye. "o takım" demişmiş... e
    ünal aysal da fatih terim'e eleman dedi anasını satayım? oluyor bunlar, hatadır. bunu niye linç malzemesi yapıyorsun, daha da kötüsü, neden arda turan gibi bir galatasaraylının galatasaraylılığını sorgulama malzemesine çeviriyorsun.

    yeter lan, bitin bir. ne kompleksiniz varmış. beşiktaş taraftarı olan adamları bile arda turan'dan büyük galatasaraylı yaptınız, aferin size. ama doğrusunu söyleyeyim mi: arda turan, burak yılmaz'dan büyük galatasaraylıdır. arda turan, hakan kadir balta'dan da büyük galatasaraylıdır. o iki oyunucumuz da galatasaraylı değil yahu! şaka mısınız siz? terbiyesizliğe ne lüzum var. eleştir, eyvallah, ama ne demek "galatasaraylı değil". ali sami yen yıkılırken hakan balta mı ağlamış? hagi'nin golüne kale arkasında deliler gibi hakan balta mı sevinmiş?

    ulan arda, keşke bazıları gibi şu kulübe para kazandırmasaydın, hatta kalsaydın maaş alsaydın otursaydın. iki üçlü çektirirdin, daha çok severlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın