resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 391
    gerekirse evine ambulans gonderip acilen milli takimin basina gecirmek gerek kendisini. ama nerde bunu yapacak baskan, nerde bunu yapacak federasyon.

    eger sirf bu kilkuyruklaryuzunden sikimsonik bi kore takimiyla anlasirsa cok kufrederim.

    senol hoca ile birlikte mili takimin ayaklanacagi kanisindayim. selcuk-burak-onur hep eski ogrencileri, bizzat kendisinin yetistirdigi futbolcular. elinde iyi futbolcular varken neler yapabildigini biliyoruz senol hoca'nin. bizim milli takimimiz da gayet iyi oyunculardan kurulu. ancak basi kesilmis horoz gibi ne yaptigi belli olmayan bir takim var sahada. senol hoca'nin 2002'de oynattigi futbolu begenmeyenlerden biriydim, hep takdir ettim ama begenmedim. ayni lucescu gibi. ancak o eski senol hoca degil kendisi. ayni fatih terim hocam gibi kendisini cok gelistirdi. eskiden basinin kendisini kemirmesine izin vermisti, karizmasi eksik bile demislerdi hakkinda, ancak bugun kimseye pabuc birakacagini sanmam. sike surecinde de gayet direk konusan, kimsenin arkasina saklanmayan bir goruntu vermisti. sirf bu yuzden getirmezler zaten ya.

    umarim bu kadar yanlisin ortasinda tek dogru bir sey yapip takimin basina en kisa surede getirilir. bir yanlis yapiliyorsa, en azindan dogru bir sekilde yanlis yapilmali. bu sekilde degil.

    (bkz: bad'lik amiri)
App Store'dan indirin Google Play'den alın