resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8209
    ya bu sözlük düşünmeden kafasına geldigi gibi yazıyor ve yazarken hiç düşünmüyor, ya bu yazanlar liseli falan, ya günlük futbol izleyerek o güne ait yorumlar yapıp genel konusuyorlar , ya da cogu futboldan anlamıyor. bu sözlük nasıl bu hale geldi anlamak zor. yahu susayım konusmayayım diyorum ama cogu adam burda futbolun f sinden anlamıyor. simdi size ardanın futbolunu sabaha kadar överdim ama anlamayacaksınız bosuna yazacagım. daha bu adam gecen mac milli takımda tek basına takımı sırtlayan her pozisyonda olumlu seyler yapabilen bir adamdı . bakın sayın sözlük yazarları. futbolcular bir günlük elestirilmez. eger elestirirsen '' bugunkü oynadıgı xxx macında soyle soyle oynamıstır '' denilir. yoksa '' arda zaten hep bencildi hep top kaptırırdı , kendini hiç geliştiremedi , milli takımda soyle oynuyor ligde boyle oynuyor '' falan gibi yorumlar yapılmaz. tüm avrupa salak ya ardayı alıyor 10 numara yapıyor sonra atletico madrid'de uefa kupası kaldırıyor super kupa kaldırıyor ve arda o takımın falcao'dan sonra neredeyse en iyisi oluyor ama bir türlü siz begenmiyorsunuz ! tamam adamı sevmiyorsun da kardesim gelip su baslıgına kusma öfkeni . sırf siz bu adamı cekemiyorsunuz diye baslıga giremiyorum.

    he arda benim cok mu umurumda ? değil. benim asıl gelmek istedigim nokta su. boyle adamlar yüzünden galatasaraylı oyuncular da aynı seylere maruz kalıyor. burak yılmaz'ı hala çekemeyenler var. adam burak'ı sevmiyor diye kötü oynadıgı bir maçı bekliyor '' zaten kötüydü bos kaleye atamıyor fizigi kötü kafa ile gol atamıyor bla bla '' deniliyor. yüz kez söyledim bir kez daha söyleyeyim . eger bir yorum yapacaksanız günlük konusmayın. o futbolcuyu genel olarak degerlendirin. sırf adamı sevmiyorsunuz diye de saçma sapan eleştiriler yapmayın artık allah askına.

    not: galatasaraylı renktaşlarıma böyle yüklenmek istemezdim ama yetti artık bu maç maç yorum yapıp genelmiş gibi konusanlardan. günlük taraftar hepsi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın