resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 1603
    2010-2011 sezonu. ligin devre arası düzenlediği bir basın toplantısında durduk yere trabzonspor'un penaltıları iredelenmeli demişti. o sırada bu adamlar 3. bilemedin 4. sıradaydı. trabzonspor ise en yakın rakibine 9 puan fark atmış şampiyonluk hesapları yapıyordu. peki ne oldu da aykut böyle açıklamalar yaptı sezon sonu hepsi ortaya çıktı.

    şimdi 2012-2013 sezonu ve bu adam yine hiç alakası yokken çıktı konuştu? bu sefer galatasaray'a penaltı da verilmediği için gökhan zan üzerinden yüklendi. gökhan da sanki messi! neyse konuyu dağıtmayalım. aykut kocaman'ın ota boka söylediği meşhur bir lafı vardı hani ''irdelenmeli'' diye. hah işte o sözü şimdi ben kullanacağım. fenerbahçe yöneticilerinin tam da spor müdürleriyle düzenlediği yemekli toplantının ardından aykut kocaman'ın bu çıkışı irdelenmeli.

    işte aykut sırf bu sinsiliğin yüzünden, arkanı birilerine dayaman yüzünden senden bir şey olmaz. bunu kafana sok. kupa alırsın, şampiyon olursun ama asla bir fatih terim olamazsın.

    son olarak şunu yazacağım. sözlükte, bu adamı solcu falan zanneden bazı romantikler vardı. kocaman'ın futbol aklından falan bahsediyorlardı. aykut'un son 1.5 - 2 yıldır nasıl bir adam olduğunu onlar da anlamışlardır umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın