resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 3020
    şu kendisini satma muhabbetleri nerden çıktı bilemiyorum ama bir konuyu açıklığa kavuşturmakta fayda var.

    öncelikle, (bkz: arda turan)

    yaşı gençken, taraflı tarafsız herkesin gözünde türkiye'nin en yetenekli oyuncusu iken 12 milyon euroya atletico madrid'e gitti. halen daha kulübüne en yüksek bonservis bedeli kazandırmış türk oyuncusu.

    demem o ki öyle uçmamak gerek 25 milyon 30 milyon diye. satarsan maksimum 15'e falan satarsın. çünkü brezilyalı değil, avrupalı değil, fildişili değil, türk oyuncusu. zibilyon tane örnek var gidip başarılı olamayan ingiltere'nin, ispanya'nın, yahut almanya'nın vasat takımlarında kaybolup giden. adamlar -ki bu adamlardan kasıt rus yahut arap olmayanlar- kolay kolay astronomik rakamlara türkiye çıkışlı türk futbolcu transfer etmezler.

    ha 15 milyona satalım yerine yeni golcü alalım diyen olursa da bana akıl fikir dilemek düşer.

    1- 15 milyonun %25'i yapılan anlaşma gereği trabzon'a gidecek. aşağı yukarı 3.5 milyonu yok yani.
    2- sürpriz yumurta olmasın sağlam bir golcü alalım dersen 7-8 milyonu zaten gözden çıkaracaksın. geriye kaldı 3 milyon. burak'a verdiğin bonservis 5 milyondu.
    3- alacağın oyuncu yabancı olacak. yabancı kontenjanı -1 yazacak. stoperlerini ya da beklerini yerli oyunculardan oluşturmak zorunda kalacaksın.

    oyuncu gitmeyi kafasına koyarsa her şekilde satılması taraftarıyım. bu bütün futbolcularımız için geçerli. ama onun dışında bu işleri geçiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın