resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2307
    yıllık maaşı 450bin tl maç başı ücreti ise 12bin tl'dir. evet euro da değil. biliyoruz semih kardeşimiz bizden biri, para için oynamıyor ama ayıptır yahu.

    yanında oynayan dany 1 milyon euro, yedeği gökhan zan 700 bin euro alıyor. semih'in maaşı kaç, 450 bin tl. peh. hadi bu herifler mücadele edip de alıyor. bir de utanç tablosu olanlar var kadromuzda. 2 tane bunlardan. tribünde görürsün bazen.

    furkan özçal ilki. 700 bin euro neet maaşı. 700bin euro. diğeri de malumunuz çağlar birinci. 900 bin tl alıyormuş çağlar. semih'in tam 2 katı maaşı. hayret yahu olacak iş değil.

    şu furkan'la çağlar'ı gönderip en azından semih'in maaşı komik rakamlardan daha yukarıya çekilmeli. takım içi dengeler tanımını transfer dönemi boyunca beynimize kazıyoruz çok fazla maaş alıyor lafları yapıyoruz ama semih'e yapılan asıl takım içi dengeleri bozmak olmuyor mu şimdi. yıllardır kadroya giremeyen çağlar nasıl olur da semih'in 2 katı maaş alır arkadaş. furkan özçal'ı halı sahaya çağırmam. yılda 1.5 trilyon para kazanıyor herif, y azık be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın