• 4
    galatasaray'ımızın bir sol bek , bir stoper ve bir orta saha oyuncusu ile kadrosunu güçlendirirse eksiksiz bir şekilde tamamlayabileceği futbol sezonu.
    yabancı kısıtlamasından ötürü bu üç mevkiden ancak birine yabancı futbolcu transferi yapılabilecek gibi duruyor. şu anda türkiye'de galatasaray'ın kadrosuna dahil olabilecek nitelikte sol bek yok. muhtemelen yabancı hakkı sol bek kontenjanında kullanılacak.
    (melo'nun kaldığını varsayarak) felipe melo-selçuk inan ikilisinin yanına kaliteli bir sol iç oyuncusuna ihtiyaç var .nuri şahin'in dortmund'dan ayrılacağını sanmıyorum. bu mevkii için türkiyedeki en iyi isim alper potuk gibi görünüyor. napolişampiyonlar ligi'ne direk gidemese, hatta hiç gidemese de gökhan inler paraya bakmadan alınsa ne iyi olur.
    stoper kontenjanı ayrı bir dert. şampiyonlar ligi'nin büyük ölçüde garantileyen bayer leverkusen'den ömer toprak'ı almak zor. türkiye'den de bizi avrupada taşıyabilecek bir isim bulmak mümkün değil. bu mevkii için en uygun isim stuttgart'tan serdar taşçı. sözleşmesi 2014 yazında biteceği için makul bir fiyatla alınabilir.
    bir de kalede eray işcan'a ne kadar güvenilir bilmiyorum. belki bonservisi elinde bir sinan bolat ikinci kaleci olarak alınabilir.

    önümüzdeki sezon şampiyonlar ligi'nde yine yarı final hedefleyeceksek takviye şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın