resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8172
    saçının bu halini beğenmesem de 40 yıl aynı berbere gidip aynı saçı kullanan insan modelinden yine daha çok saygı duyarım. yaşı 25, bırakın istiyorsa da çirkin olsun, sadece ne denemek istiyorsa onu denesin. türkiye'de kalsaydı iki maç işler kötü gittiğinde direk imajından girerek bel altı vurulurdu, şimdi la liga'da ikinciliğe oynuyor ama sürekli imajını değiştirebilecek kadar özgür.

    ayrıca bu entry'imi galatasaray ya da arda turan özelinde almayın lütfen, aynı problemi kendisi de yaşayan bir insan olarak türk insanının başkasının giyimine, kuşamına, yaşamına karışmaya ne kadar meraklı olduğu ortada. ben de bakıyorum eski fotolarıma, saçlarımın çok çirkin olduğu dönemler olduğunu görüyorum ama o zaman öyle olmasını istiyordum ve iyi ki de yapmışım diyorum. ya da şuan oldukça uzun saçlarım ve kestir diyen insanlara sadece gülüyorum, çünkü zaten hayatının ilerleyen dönemlerinde akran baskısından daha ciddi sebepler olacak istediğini yapmanın önüne geçen.

    her neyse, bırakın kimsenin içinde bir şey ukde kalmasın. 5 yıl sonra baktığında kendi de görecek çirkin olduğunu ama şuan bunla mutluysa bunu kullansın. size de tavsiyemdir, saçınızı giyiminizi değiştirin arada, deneyin. değişiklik iyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın