resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 1075
    öncelikle söyleyeyim bu sene başına kadar mourinho'yu sevmezdim, saygı duyardım ama sevmezdim.

    egoist tavırları, vukuatları filan ama yaptıklarına başarılarına saygı duyardım. kolay işler değildi, porto ile şampiyonlar ligi almak, barcelona'nın en egemen olduğu zamanlarda şampiyonlar liginden eleyip, şampiyon olmak, la liga'da o egemenliğe son verip real madrid'i şampiyon yapmak. bunlar kolay işler değil. ama sevmezdim işte. çok büyük saygı duyardım.

    sonra fatih terim ile yakınlıklıkları dostlukları bende bi memnuniyet oluşturdu, daha sonra sneijder'e galatasaray tavsiyesi, drogba'yı bize paslaması, hamit'in transferinde yardımcı olması derken, laan ne güzel adammışsın sen dedim sevmeye de başladım.

    hele bugün fatih terim ile ilişkisi, el ense çekmesi filan olm çok seviyorum artık seni. eğer ki biz real madrid'i elemezsek sen şampiyon ol be the one. galatasaray real madrid eşleşmesinin galibi şampiyonlar ligi kupasını kaldırsın.

    dipnot: türkiye'de takım çalıştırma sen. eğer bir gün fatih terim teknik direktörlüğü bırakmak isterse, o zaman sen gel bize. rakip olmayalım biz senle, hep böyle dost kalalım, hep böyle sevelim seni.
App Store'dan indirin Google Play'den alın