resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2496
    ne kadar ekmek o kadar köfte cümlesinin karşılığıdır kendisi.

    fenerbahçe tarihinin en acıklı dönemleri bu zatın zamanında yaşanmasına rağmen hala başlarında kalması, bazen aziz yıldırım turuva atımı diye düşündürtmüyor. fenerbahçe taraftarına yaşattığı acının aklıma gelen kısımlarını yazayım;

    bu zatın başkanlığında fenerbahçe taraftarı iki sene üst üste galatasaray şampiyonlu gördü. (bkz: 1998-1999 1999-2000)

    bu adamın başkanlığında fenerbahçe taraftarı gözleriyle en büyük rakibinin uefa kupası süper kupa aldığına şahit olsun.

    bu adamın başkanlığında fenerbahçe taraftarı denizli faciasını yaşadı.

    bu adamın başkanlığında fenerbahçe taraftarı bursa faciasını yaşadı. (bkz: yanlış anons)

    bu adamın başkanlığında fenerbahçe taraftarı 2010-2011 şampiyonu olduklarını sandı. (bkz: 3 temmuz 2011 şike soruşturması)

    bu adamın başkanlığında fenerbahçe taraftarı mahkeme önlerinde süründü, masun olduğunu sandılar, ama yanıldılar. biber gazına maruz kaldılar, tazyikli su yediler.

    bu adamın başkanlığında fenerbahçe taraftarı acaba 2 lige düşermiyiz korkusu yaşadılar. dünyaya düşman oldular, cemaat falan salladılar.

    bu adamın başkanlığında fenerbahçe taraftarı hep kandırıldı. ''konuşursam yer yerinden oynar. konuşunca herkes yanacak. bir dışarıya çıkım konuşacağım'' gibi bir dünya saçmalamaya şahit oldular. çıktığında yok zalat, yok en büyük şikeyi galatasaray yaptı. biz masumuz gibi saçmalıklarla taraftarını kullandı.
    bu adamın başkanlığında fenerbahçe taraftarı en büyük rakibinin kendi stadlarında şampiyon olmasına şahit oldular. bu durumda gündemi değiştirmek için galatasaraya kendi resmi sitesinden mesnetsiz ifadelerle saldırdı. ayar üstüne ayar yedi. sonunda bu dengesini kaybetmiş zatı muhattap almıyoruz cümlesine maruz kaldı.

    ve bunca şeyden sonra bu adamı hala destekleme mantığına sahip bünyeler olması gerçekten çok şaşırtıcı. ben düşünüyrum galatasaray da böyle bir başkan olabilme ihtimali imkansız. adnan polat ilk geldiği zaman çok seviliyordu. ama kendisinin adnan seszgin ısrarından ötürü koltuğundan edildi. sanırım seviye farkı çok açık. galatasarayda kimse kulüpten büyük değildir. kulüp kalıcıdır, kişiler geçicidir. kimseye körü körüne desteklenmez. sanırım eski başkanımız adnan polat kankası aziz yıldırım gibi bende devam ederim sandı. ve durum kendisinde sorunlar oluşturdu.

    en son yaptıklarına gelecek olursak, aziz yıldırım için çok normal. adamda öyle bir ego var ki her şeyin sahibi benim, ben padişahım havalarında, ve buna müsama gösteren malesef çok kötü bir tff miz var. zaten bu fedarosyonun bütün kurullarıda elllerinde olduğundan ne disiplin kuruluan gider ceza alırlari neden tahkimden aldıkları cezalar düşmeden gelmez. bu zat umarım fenerbahçenin başında hep kalır ama bazen mantıklı olan bu zattan nefret eden fenerbahçeli dostlarım için üzülmüyor değilim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın