resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2492
    hakemlere doğrudan "sizi bitireceğim" deme cesaretini kendinde bulan zat. bildiğim kadarıyla süper ligde oynanan bir maçta orta hakem 3000 tl kazanıyor. yani formda ve her hafta maçlara atanan bir hakem ayda 12.000 tl kazanıyor. diyelim ki bu adam öğretmen ve aylık maaşı 2000 tl. bu hakemin formda olması, maaşının 6 katını kazanabileceği anlamı taşıyor.

    bilindiği gibi ülkemizde "formda veya formsuz" olma durumu, gösterilen performansla değil, yaratılan kamuoyuyla belirginleşiyor. bu bizim yönlendirildiğimiz ve başkalarının masa başında aldığı kararlarla yargılara varmamız anlamına geliyor.

    sonuç olarak şuraya geleceğim. yıldırım demirören'le oluşturduğu kutsal ittifak sayesinde aziz yıldırım, spor kamuoyunun 1 numaralı yön vericisi ve bu adam bir hakemi aylık yaklaşık 12 bin tl'lik bir gelirden etmekle tehdit ediyor. belki de 6 ayda kazanabileceği parayı 1 ayda kazanacak kadar şanslı, evli ve çocuklu bir adamı bu hakkından mahrum edeceğini söylüyor.

    evet beyler, işin komik tarafı biz de bursa fenere bir çelme taksa da rahatlasak diyoruz. nah takar o çelmeyi, koca bir nah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın