• 1040
    uefa avrupa liginde ilerlemelerini olumlu bulduğum takımdır. ilk olarak olimpik marsilya, borussia mönchengladbach ve ael'li gruptan çıktılar, sonra bate borisov'u elediler, en son olarak da viktoria plzen karşısında deplasmanda avantajlı bir skor yakaladılar. güzel yani, meşgul oldukları bir alan var en azından avrupa'da, böylece ligdeki en önemli rakiplerimizden biri olarak kupayı da katarsak birçok farklı cephede mücadele etmek durumundalar.

    amma, işin bir de şu boyutu var, cidden çok taşaklı takım çıkmadı karşılarına şu ana kadar, bunu kabul edelim. yukarıdaki takımların hiçbiri ne bir manchester united, ne de bir schalke 04.

    yok viktoria plzen bu aralar iyiymiş de neymiş borussia mönchengladbach alman takımıymış da tamam bir süre kendimizi kandırdık (buna ben de dahilim) ama dürüst olursak kadro kalitesi açısından bu takımlar fenerbahçe'den fersah fersah geride hani marsilya bile bu açıdan eski marsilya değil.

    sonraki aşamalarda çok çok daha güçlü takımlar var, gerçek manada güçlü takımlar yani, şu an tek tek sayamayacağım...

    misal tottenham'a karşı kendilerini izlemek isterdim. hem güçlü takım, hem de misal bir chelsea gibi "avrupa ligi ne ya uff :s" şeklinde turnuvayı takmama durumları yok...

    son olarak şunu da eklemek isterim ki adamlar cidden tam bir kaos futbolu oynuyorlar, rakibin içini uyutan, sıkıcı, istediğini alıp gitmeye odaklı vs. bok gibi bir futbol aslında ama duruma göre işlerine geliyor işte. hal böyle olunca da korkuyorum amk, adamlar bildiğin tek tek gidiyor ya, tamam eğleniyoruz, orada olmaları dolaylı olarak işimize de geliyor ama ama, fazla da gitmesinler hani :(

    gel gel inter, gel gel lazio, gel gel totenam*...

    gel de azıcık eğlenelim, şikecilerin ipliği pazara çıksın hele görelim hanya'yı konya'yı :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın