• 19
    2002-2003 sezonun sonunda da böyle bir maça çıkılmıştı. kazanan taraf şampiyonluğa uzanacaktı ve maalesef beşiktaş galatasaray'ı son dakikalarda sergen yalçın'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 mağlup etmiş ve şampiyonluğa uzanmıştı. son dakikalarda gelen golle şampiyonluk umutları yok olan galatasaraylı futbolculardan ümit karan kavgaya karışmış ve volkan arslan ile beraber son dakikada kırmızı kart görerek oyun dışında kalmışlardı. kavgada baş rolü kimler oynamıştı hatırlamıyorum ama volkan arslan'ın maçtan sonra "ümit benim kankam ona dokunanın ağzını kırarım" gibisinden bir açıklamayla niye kırmızı kart gördüğünü açıklamıştı. zaten bu çocuğun başına ne geldiyse ümit yüzünden geldi o da ayrı bir mevzu.

    6 senelik şampiyonluk hasreti çeken beşiktaş'ın bu hasreti dindirmesi için kanımca galatasaray'ı yenmesi gerekmiyor şöyle ki bence zaten şimdiden şampiyonluklarını kutlayabilirler çünkü galatasaray'ın son hafta sivas'a yenilmeyeceği aşikar. beşiktaş'ın da son hafta galip gelmemesi pek muhtemel gözükmese de denizli-fenerbahçe maçı aklıma geldi tüylerim ürperdi.

    peki galatasaray ne yapar bu hafta? lig bitmeden bir derbi galibiyeti görmek istediğim için kazanacağımızı düşünüyorum ama beşiktaşlılar üzülmeyin gene de sizi biz şampiyon yapacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın