• 51
    en son bleach adlı yazarın topluca üzerine gidilip, sözlük ile ilişiğinin kesilmesi şeklinde son bulmuş, iğrenç bir kültür.

    bir tane yazar çıkıyor, kendine göre haklı veya haksız olduğu noktalar vardır, eyvallah, ama bütün sorunları bu adama indirgeyip, üzerine gidiliyor, hakaret bile ediliyor, adamın taraftarlığı sorgulanıyor. adamın bir zevki var, nba ve açtığı maç başlıklarının da altını dolduruyor, video paylaşıyor, izliyor, analiz yapıyor. ama benim süpertitiz muhtar arkadaşlarımın zoruna gidiyor. göz zevklerini bozuyormuş. gündem denen butonu kullanmayı bilmeyenler geliyor, adamdan bu durumda uzlaşma bekliyor. sen ne kadar uzlaşmacısın? adam günün başında açtığı başlıkları, erkenden açıyor, sırf o değerli göz zevkiniz bozulmasın diye. gene de yaranamıyor. bu yazarın niyetinin kötü olduğunu iddia edenler farkında değillerdi ama en kötü niyetli onlardı. saygı ve sevgiden uzak, tahammülsüz, kelle avcısı bir kitle.

    bu kitleyi ben biraz sivas'ı yakan kitleye benzettim, öfke aynı öfke, sözlük elden gidiyor, uyanın diye diye sözlüğün huzurunu kaçırdılar. tekrar ediyorum bahsedilen yazarı tanımam, etmem, onun da kendilerine göre hatası olmuştur ama çözüm için adım atmayanlar, çıkıp bugün ahkam kesmesin. insanların arkasından zil takıp oynamasın.

    sonuç olarak bleach gitti, başkası gelir . ama ben utandım, galatasaray sözlük, kendi düzenini bozmuştur ve bunun nedeni öfkeli kalabalıktır. egosunu bir kenara koyamayanlar, ki buna bleach de dahil sorumludur bu durumdan.

    sonuç olarak tiksindim kardeşim. bu demek değilki artık yazmayacağız. tam tersine, bu yapılan saygısızlık ve linçe inat devam edeceğim. kimseyle kavgalı olmamaya çalışıp, gerekli paylaşımları da ben üstleneceğim. isteyen istediği kadar ofsaytlasın, sorun değil. burayı güzel bir yer yapmayaca çalışacağım ve inandığım yolda devam edeceğim.

    aynı zamanda bu bleach mevzusu ile şunu öğrendim, daha önce farklı görüşlerlerde tartıştığımız konuların gereksiz olduğunu, insanların kalbini kırmanın anlamsız olduğu özetini çıkardım.varsa bu konuda kırdığım, samimiyetimle özür dilerim.

    kendimize çeki düzen verelim, lütfen.
    http://inciswf.com/ssssss.swf
App Store'dan indirin Google Play'den alın