resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 2847
    2011-2012 sezonu şampiyonluğumuzun emek dağılımını yapsam istisnasız herkese aynı yüzdeyi veririm. klasik bir tabirle "malzemecisinden yöneticisine", muslera'dan elmander'e, neredeyse tüm maçlarda oynayan selçuk'tan yedek gökhan zan'a kadar herkese eşit pay çıkarırım. çünkü ortada her şeyiyle bütünleşmiş bir camia ve şampiyonluğa koşmayıp adeta depar atan bir oyuncu kadrosu vardı.

    bu sezon ise, 2011-2012 sezonu galatasaray camiasının tüm hırs ve azmini kendi bünyesinde toplamış bir burak yılmaz var. yanına hangi 10 oyuncuyu koyarsan koy başarıyı isteyen ruhuyla diğerlerinden ayırt edilebilen bir burak yılmaz var. dolayısıyla orduspor maçının ikinci yarısına kadar olan süreci değerlendirirken ben herkese eşit pay çıkaramıyorum, % 50'yi direkt burak yılmaz'a yazıyorum.

    şampiyonlar ligi'nde gruplardan çıkmamızı sağlayarak sneijder ve drogba transferlerinin önünü açması, ünal aysal'ın kafasındaki galatasaray projesindeki önemli bir virajı almamızı sağladı. bir galatasaray tarihi kitabı kaleme alacak olsam sırf bu sebeten ötürü bile burak yılmaz'a bir iki satır ayırırdım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın