resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2230
    galatasaraylı semih kaya’nın, sol kasık ağrısı çektiği, ancak belindeki bir kemikte de kırık olduğu ortaya çıktı. genç yıldızın buna rağmen önümüzdeki haftalarda risk alacağı bildirildi.

    sol kasık adalesinde ağrıları bulunan ve dün de takımdan ayrı salonda çalışan genç savunmacının, belindeki bir kemikte kırık bulunduğu, buna karşın takımı yalnız bırakmamak için önümüzdeki dönemde de oynamaya devam edeceği belirtildi. yoğun tedavi uygulanan 22 yaşındaki stoperin şampiyonlar ligi’ndeki schalke rövanşını ve ligin ikinci yarısındaki kritik maçları kaçırmamak için bu kararı aldığı öğrenildi.

    teknik direktör fatih terim’i de savunmadaki kriz kara kara düşündürürken, eskişehir maçı öncesi semih’in kasık ağrılarının sonlandırılması için doktorlar seferber oldu. dany’nin kart cezası yüzünden oynamayacak olması nedeniyle savunmanın merkezindeki ideal ikilisine bir arada yer veremeyecek olan terim’in özellikle semih konusundaki gelişmeleri yakından takip ettiği belirtildi. terim’in, semih’in yetişmemesi durumunda, stoperde gökhan zan ve hakan balta ikilisini oynatması bekleniyor.

    kaynak: milliyet
App Store'dan indirin Google Play'den alın