• 6318
    çoğunlukla bu sonradan gelen nesillerin ortalığı kızıştırmak amaçlı yazdığı ve kaliteyi bozduğu ortamdır. yazık. sen drogba'nın siki, taşşağı hakkında entry yazarken ben rahatsız oluyorum. bilgi amaçlı yazılan entryler mi seni rahatsız ediyor? ulan iyi kötü bir ortama kabul edilmişiniz, tadını çıkarmak yerine hep bir çıkıntılık, hep bir düzen bozma, insanları hedef gösterme.

    çocukluk yapmayın, kendinizi özgür galatasaray sözlük ordusu falan görmeyin. bu ortam üç yıl önce de vardı, takım rezil giderken de biz burdaydık, kimseye gıkımız çıkmadı, herşeye rağmen keyif aldık, böyle bir ortamı gelip bir yazar yüzünden bozmaya çalışırsan orada dur derim.

    kıymetini bilin buranın, ota boka isyan çıkarıp, modları istifay davet edeceğinize az çok katkınız olsun. çıkıp oyuncuların sikine, taşşağın övgü düzmek ktkı vermez, ya da basının gazına gelip eboue'ye sallamakla galatasaray sözlük yazarı olunmaz. nitelikli olun. burası sıradan bir ortam değil. bütün medyanın ve sporcuların takip ettiği bir ortam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın