• 1035
    lig tv, tff, mhk gibi bir sürü kurum tarafından kollanmakta olan takım, çünkü bu sezon çok güçlü olduk yani ünal aysal başkanımız biraz ayıp etti, davar gibi bir takım kurdu. imparator, sneijder, drogba, selçuk, burak, muslera say babam say...

    şimdi normal şartlarda biz bu ligi 25. haftadan bitiririz ama öyle olursa bazı ibneler için ligin heyecanı kalmaz, bir de lig tv para kazanamaz mafyalar aç kalır.

    o yüzden fener kollanacak ve her daim bize yakın tutulacak, biz de baltalanacağız ve olabildiğince aşağı çekileceğiz ki 33. haftaya yine her zaman olduğu gibi kafa kafaya girelim. geçen sezonki süper final, bu sezon göz yumulan sertlikler, melo'ya yoktan verilen ceza, paralı kukla markus merk'in dezenformasyonu, fatih terim'i kışkırtıp yok yere tribüne göndermek, ceza alsın diye ortam hazırlamak hep hep hep bu yüzden.

    33. haftada biz şampiyon oluruz orada sıkıntı yok, lig tv parasını cukkaladıktan sonra şampiyona karışmaz zaten. o yüzden o gün geldiğinde şartlar adil olacak çünkü hem iş işten geçmiş, hem de şampiyonluk maçı yani kimsenin götü yemez. biz de normal şartlarda bu takımı kanırta kanırta öttürürüz zaten.

    aslında kimsenin fenere bayıldığı falan yok, tamam elbette çoğunluk fenerbahçe altyapılı ama sonuç olarak mevzu para mevzusu. şu an da fener bok gibi, biz ise çok iyiyiz, haliyle kollanacak olan takım fener şu şartlar altında...

    lütfen bu iddialarımı ciddiye alınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın