resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4193
    (bkz: sabri sarıoğlu/#816948) kendisi hakkında uzun zaman önce bunu yazmıştım. ofsayt yağmuruna tutulmuşu. şimdi şu yazının üzerinden 2 sene geçmiş. sabri'nin futbolunda değişen nedir? koca bir sıfır. kariyerinde ileriye doğru bir adım bile atamamıştır. eboue'nin olduğu bir takımda bu adamı sağ bek oynatmak futbola ihanettir. eboue yoksa tabi ki sabri oynar ama eboue'yi kesecek birisi olmadığını da f.terim de biliyor ama manevi oğlu işte. toz kondurmuyor kaptan'a!

    aslında geçen sene bir maçta sabri'nin takımda ki konumunu gösteren bir olay yaşanmıştı. o görüntüyü bulmamız şu anda imkansız ama bir maçta(hatırlıyanlar umarım vardır) futbolcular arasında tarışma çıkmıştı. bir kaç fubolcu birbirini iterken sabri de kapan olarak o kargaşaya girip hakeme birşeyler diyordu. işte o anda elmander sabri'yi enseden tutup arkaya fırlatı ve bir nevi çekil bakayım şurdan diyerek hakemle konuşmaya başladı. şimdi bu adam gs kaptanı ama adamın takım içinde ağırlığı yok. eğer o anda mesela hakan şükür-bülent korkmaz sahada olup hakemle konuşurken elmander veya birisi gelip o hareketi yapabilir miydi? ben takımda genç futbolcular haricinde sabri'yi takan olduğunu açıkça sanmıyorum.

    futbolculuğunu geçtim hiç değilse kaptan olarak sahaya çıkmasın. sahada çok komik bir görüntü oluyor. yakışmıyor galatasaray'ımıza... her hakem kararından sonra çimlerle kaga ediyor, çimleri dövüyor!

    kaptan sabri http://www.youtube.com/watch?v=3SzGKpfjRok
App Store'dan indirin Google Play'den alın