resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4189
    sabri galatasaray'ın en iyi niyetli ve en galatasaraylı futbolcusudur. ve 24-25 * kişilik kadroda kendine her türlü yer bulur. sorun çıkarmaz, azimlidir, hızlıdır. sabri akhisar maçında hızı ve hırsıyla, çıkışlarıyla iş yapar. gençlerbirliği maçında koşularını alkışlarsın. hatta dersin ki ya sabri bu kadar iyi, hırslı azimliyken, fatih terim formayı formsuz eboue'ye verirse yazık bu çocuğa dersin. deme!.

    yukarıda söylediklerimin hepsi yüreğimden geçenler ve sabri futbolu bırakana kadar bu kulüpte kalsın. sabri türkiye ligi için gayet yeterli bir sağ bektir. muhteşem bir galatasaraylıdır. iyi bir futbolcudur, kendisini çok severim. ancak eboue'nin en formsuz hali, öyle ya da böyle sabri'den bir gömlek üsttür. bu farkı sen akhisar maçında fark etmezsin. çünkü sabri'nin karşısına ona çalım atabilecek bir açık oyuncusu geçmez. sabri bütün maç bindirme yapar, top çıkartır, şut çeker. yanlış anlamayın bunlar cidden iyi şeyler. ancak aynı sabri bunları şalke maçında yapamaz. çünkü karşısında sadece hırsı, azmi, iyi niyetiyle mücadele edip yenebileceği bir rakip yoktur.

    eboue ile sabri arasındaki en ufak farkı anlatmak için şu istatistiklere bakmanız yeterli ;

    sabri sağ bek oynadığı süre içerisinde, şalke o kanattan kaç orta yaptı ? eboue oraya geçtiğinde kaç orta yapabildi?
    sabri sağ bek oynadığı süre içerisinde kaç bindirme yaptı ? eboue girdikten sonra kaç bindirme yaptı ?

    büyük maçlar sadece iyi niyetli futbolcularla kazanılmaz. büyük maçlar; büyük maç oynamış, akıllı futbolcularla kazanılır.

    sabri umarım futbolu bırakana kadar bu takımın kaptanı olarak kalır. ancak tekrar tekrar söylüyorum. kulübende eboue oturduğu sürece, senin asıl sağ bek'in odur.
    sabri türkiye için yeterli bi futbolcuyken, eboue dünyanın her yeri için yeterli bir futbolcudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın