resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4186
    maçtan önce* futbolcular sahaya çıkıp son hazırlıklarını yapıyorlardı. dar alanda kısa paslaşmalar, ısınma hareketleri derken şut ve orta çalışmasına geçtiler her maç öncesi olduğu gibi.

    hasan hoca'nın istop ettiği top ile futbolcular ceza sahası dışından şut çekiyor, akabinde ceza sahasına girip sabri'den gelen orta(!) ile yan top çalışıyorlardı.

    arkadaş, insan bir tane bile düzgün orta yapamaz mı? misal drogba şuttan sonra ceza sahasına girip orta bekliyor ama adama öyle bir top geliyor ki, drogba için cinayet sebebi. veya burak giriyor ceza sahasına, adam kafa topu çalışacak ama gelen orta 2 metre üzerinden uçup gidiyor.

    deli dana gibi koşmak, altyapıdan çıkmak, içimizden biri olmak, kaptan olmak, çok güzel oynadığın için avrupa'dan gelen teklifleri düşünmeden reddetmek* falan güzel de sen bu kadar sene orta yapmayı öğrenemedin mi be adam.

    not: entry'e bakıp yanlış anlama olmasın. sabri'nin sorunu, iyi orta yapamaması, vasat bir futbolcu olması falan değil benim için. ben sadece dikkatimi çeken küçük bir detaydan bahsettim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın