resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 4172
    sözlükteki en ofsayt entrylerimin arasına kardeş bir entry olması için yeniden sabri sarıoğlu başlığındayım.

    ahbe urfalı neden sakatlandın, keşke tek bacakla oynayaydın da şu adamı sahada kaptan olarak, yeri döverken görmeseydim.

    yaptığı hataları, vermediği destekleri, 15 metre geriden gelen adamın kendisini geçmesini vs. her şeyi bir kenara bırakıyorum. maçın 44 dakikası yani son dakikalar hamit korner direğinin orada shalkeli futbolcular ile boğuşuyor ve spiker sabri desteğe geldi diyor, aha diyorum şükür adam top çıkartacak. sonra malum hamitin hatası oluyor ve sabriye bakıyorum hamit ile arasında 15 metre var, ey be adam madem destek vereceksin adam gibi zamanında ver, vermeyeceksende müdafanı boş bırakma. şimdi bu maçta bir tane şutunu kaleci çıkardı ya şak şakçıları gelir cilalamaya başlar.

    eğer aldığın parada bir kuruş dahi hakkım var ise helal etmediğim futbolculardan bir tanesi de sensin. bende bugün maça yetişebilmek adına kaçan otobüsün ardından kalp krizi geçirme riskine rağmen koşup durdum, bende istiyorum kaptanlık pazubandını. madem bu işler bu kadar kolay, koşma ile oluyor bende hakkım olanı istiyorum.

    bugün sahada selçuk inan ve semih kaya' nın vermiş olduğu mücadeleyi gördükten sonra bu iki oyuncuya senin kaptanlık yapıyor olduğunu bilmek beni kahrediyor.

    ve birde bu adamın ne kadar futbolcu olduğunu görmek isterseniz ilk yarıda kaleye çektiği şuta dikkatlice bakınız. kamera yakın çekim yaptığında ceza sahasına baktığını gösteriyor, ceza sahasında burak yılmaz ve drogba ikilisi var. resmen orta yapacak gibi duruyor ama bir bakıyorsunuz hiç kaleye bakmadan abanmış. artık içinde kaç tane sabri var ise bir tanesi şut çek diyor bir tanesi orta yap, o sırada hangisi ağır basarsa beyzademiz onu uyguluyor. başka izahatı yok.

    şimdi eksileyin durun sabridaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın