2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 185
    son derece ciddiye alınması gereken müsabaka.

    futbolumuzda enterasan bir durum var. rakip çok güçlü, başarılı olmamız çok zor denilen maçları kazanıp, 3 atarız, 5 atarız diye çıkılan maçlarda mağlup olmak gibi bir huyumuz var. örneğin 1993 yılında m.united ile eşleştiğimizde genel intiba eleniriz şeklindeydi. hatta ali sami alkış ilk maç öncesi "g.saray'ın turu geçme şansı yüzde sıfır" diye iddalı bir yorumda bulunmuştu. sonuç olarak beklenmeyen oldu ve m.united'ı eleyip cl'ye kaldık. gruplarda ise as monaco maçları öncesi rahat yeneriz havası hakimdi. ancak ilk maçı 3-0 ikinci maçı 2-0 kaybettik.

    aslında rakipten değil biz taraftarlardaki aşırı güvenden korkuyorum. çünkü futbol bu, maç başında olmadık bir gol yiyebilirsin. eğer stattaki taraftar sabırsızlanmaya başlar, paniklerse ister istemez bu sahada ki takımımıza da yansıyabilir.
    (bkz: 2 ekim 2012 galatasaray sporting braga maçı)

    ayrıca kabul etmemiz lazım o avrupa takımlarını eze eze yendiğimiz günler geride kaldı. bugün bir arkadaşım "görürsün, bu maçı 5-0 alacağız" yorumuyla beni dehşete düşürdü. abi sen bu sene hangi maçta 5 gol attın gözünü seveyim. eğer maça gidecek taraftarlar da bu zihniyetteyse işimiz var. tarihi bir fırsat elimize geçmiş vaziyette. bunu iyi değerlendirelim. hani deriz ya "hep destek, tam destek." işte şimdi tam zamanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın