resim
Bülent Tulun
Görev:-
Takım:-
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 429
    --- alıntı ---
    taraftarla aranız nasıl? geçen yıl istifaya davet edilmiştiniz.

    *taraftar dediğiniz 10-15 kişi mi? hiçbir zaman sorunum olmadı. o günkü tezahürat sonrası kaç gerçek taraftarın bana gelip üzüntülerini bildirdiklerini bilemezsiniz. ben de inönü stadı'nda 2 sütun arasından geldim. taraftarı iyi bilirim.

    fatih hoca ile buzlar eridi mi? drogba'nın transferinde sizi kucaklaşırken gördük.

    * her görüşmemiz, her kucaklaşmamız haber olacaksa bunu önümüzdeki dönemde çok göreceksiniz.

    başkan'ın danışmanı olarak mı yoksa galatasaray spor kulübü'nün bir elamanı olarak görevdesiniz?

    * hepimiz galatasaray'ın hizmetindeyiz. en üstte de başkanımız var.

    son olarak yoğun şekilde eleştiriliyorsunuz. bir cevabınız olacak mı?

    * onlar her zaman var. yazarlar, konuşurlar, ben işimi yaparım. hepsine acil şifalar diliyorum.

    ‘futbolu bilmeye gerek yok'

    ünal bey'in futboldan çok anlamadığı, g.saray'ı, kulübü, takımı başkan seçildikten sonra öğrenmeye başladığı gibi bir kanı var. ne kadar doğru bu?

    * kim söylemişti "bildiğim yegane şey ne kadar çok şeyi bilmediğim" diye. bugün sorun yine aynı cevabı verecektir. bu onun felsefesi, bilgiye olan saygısı. ayrıca futbolu bilmesi de gerekmiyor. bildiği şeyler yetiyor g.saray'a.

    zamanı gelse ve gerekli olduğuna inansanız başkan'a "istifa etmelisiniz" de diyebilir misiniz?

    * zor bir soru. teorik olarak galatasaray sevgim her şeyin üstündedir diye düşünürüm. ama böyle bir an gelse sevgim ve saygım izin verir mi bilemiyorum. hele bugüne kadar galatasaray için yaptıklarını düşündüğümde çok zor demek daha gerçekçi.

    ‘terim'in yerimde gözü var'

    muhtemelen reddedeceksiniz ama futbol mahallesinde "tulun ile terim'in arası şeker renktir" diye yerleşmiş bir kanı var. nereye kadar doğru, nereye kadar yanlış.

    * futbol mahallesi dedikodularla beslendikçe doğru ile yanlışı ayırmak zor bu ülkede. şu soruyu kendimize soralım: fatih terim'in, galatasaray'a geçmiş ve gelecek katkısı nedir? bülent tulun'un, galatasaray'daki rolü nedir? bunlar arasında bir çelişki var mı? bir espriyle cevap vereyim, mahalleye malzeme çıksın. fatih terim'in benim pozisyonumda gözü var, başkan'a danışman olmak istiyor! böyle desem komik olmaz mı!

    terim ile canciğer olmamanız da gerekir herhalde. farklı görüş zenginliktir. ne dersiniz?

    *terim'in, galatasaray futbol gemisinin kaptanı olarak yaşadığı stresi düşünebiliyor musunuz? nasıl bir takım, nasıl bir florya devraldığını herkes biliyor.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın