resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 958
    risk almayı seven stoper. uğur meleke geçen gün lig tv'de bu konu hakkında bir yorum yaptı. hatırladığım kadarıyla paylaşmak isterim. konu biraz da dany'nin daha doğrusu fatih terim'in dany'nin futbolunu daha güvenilir hale getirmek için ne yaptığı ne yapabileceği idi.

    zico'lu fenerbahçe zamanı futbolcuların hocalarıyla arası çok iyi. uğur boral hocasına gidiyor. soruyor: "hocam farkındayım çok çalıma giriyorum. ama bunu nasıl düzeltmem lazım. ne yapmam lazım?" zico şu cevabı veriyor: "sen busun uğur, kendini değiştirmeye çalışma!" uğur boral o sezon en iyi performansını sergiliyor. meleke buradan futbolcunun karakteristiğinin olduğuna bağlıyor. ve ekliyor: "belki fatih hoca da dany'ye bu konuda karışmıyor. dany ne yapmam lazım hocam diye soruyor fatih terim de onu değiştirip tamamen kimyasını bozmaktan kaçınıyor."

    bana hem semih hem dany öğrenci gibi geliyor hala. sanki başlarında ujfa gibi bir öğretmenin olması lazımmış gibi. ama saha dışında değil. 90 dakikalık gerçek maç esnasında yanlarında birebir onlara talimat verecek bir öğretmen. futbolcular zamanla olgunlaşıyor. umarım kendisini geliştirir dany. tecrübelendikçe de değerli bir futbolcumuz olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın