resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 953
    emre çolak'la birlikte maçlarda gayri ihtiyari olarak en çok küfür ettiğim oyuncu. çok ama çok ciddi saçmalıklar yapıyor maç içinde ama maçı kazanınca aslanım dany oluyor. hayır olmamalı. bu sene idare edeceğiz artık, ama seneye olmamalı.
    şöyle bir örnek vereyim;
    (bkz: 16.02.2013 beşiktaş-gaziantepspor maçı) nda mamadou nyang akıllara zarar bir gol kaçırdı skor 1-0 iken. altıpasın içinde boş kaleye vuracakken topu ayaklarına doladı. belli ki artık koordinasyon olayı bitmiş adamın. ama oyundan çıkarken beşiktaş taraftarı deli gibi alkışlıyordu onu. zaten samet aybaba da belli ki alkışlatmak için alıyordu oyundan. ama gel gör ki birkaç dakika sonra 10 kişilik rakip durumu 1-1 yaptı ve maç da böyle bitti. sizce o alkışlayan taraftar ne düşünüyordu şimdi. orada 2'yi atsa maç bitmişti.
    demem o ki maçı kazanmışsak maç içinde yapılan yanlışlıklara, saçmalıklara gözümüzü de kulağımızı da tıkıyoruz. iyi de galatasaray bu sene ligin o kadar üzerinde ki zaten çoğu maçı öyle ya da böyle kazanacak. ammaaaa; dany'nin amatör futbolcularda bile görmediğim aptalca hamleleri ve saçma risk alma merakı schalke maçında ya da turu geçersek çeyrek final maçında başımıza iş açarsa o zaman bu korkularımda ve dany'e olan sinirimde yalnız olmadığımı göreceğim.
    akhisarspor süper lig takımı değil arkadaşlar. bu takım bile neredeyse 3'leyecekti bizi. şayet kulübemizde dünyanın en büyük golcüsü* olmasaydı*.
    son temennim bu entry 500 tane ofsayt alsın ama yeter ki önümüzdeki sene semih kaya'nın partneri dany nounkeu tchounkeu değil, daha oturaklı ujfalusi tarzı bir adam olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın