resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 946
    hangi maçı seyrettiklerini merak ettiğim sözlük yazarları tarafından gazlanan oyuncumuz.

    arkadaş adamın akhisar maçında bile yaptığı bariz hatalar uzaklaştırayım derken direk rakibin ayağına attığı toplar (yakın mesafeden) var. bunlara rağmen röveşata yaptı diye kusursuz stoper ilan edilmiş.

    maç sonunda fatih hocanın basın toplantısını dinlemediniz galiba. savunmanın bu tarz hataları yapmaması gerektiğinden, daha az risk alınması gereken bir bölge olduğundan bahsetti. sonunda da can alıcı cümleyi söyledi; "gerekirse eboue'den stoper de yararlanırız" diye.

    sizce eboue ve hakan balta'nın stoperde yararlanılması ne demek? dany'nin saçmalıkları fatih hocanın da canını sıkmakta. kabul edin veya etmeyin.

    o bölge en güçlü olması gereken bölge, şanslı olmasaydık drogba girene kadar 2-0 geriye bile düşebilirdik gekas'ın pozisyonlarında.

    işin özeti gs dergisi röportajında ben buyum, benim karakterim bu, savunmada saçma sapan topu ayağımda tutup sıçabilirim diye artist açıklamalar yapan dany'i göreceğiz ilerleyen zamanlarda. karşında fatih terim var. gereksiz varyetelere değil takımın yararına bakan bir insan. röveşata çektin diye anca 3-5 taraftarın gözünü boyarsın.

    ayrıca kendisini ne zaman görsem ujfalusi hasretim tavan yapıyor. acı ama gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın