2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 90
    drogba gelmeden önce ve geldikten sonra iki tane yorum yapmak gerekiyor artık. drogba ile birlikte artık bütün oyuncular efektif olarak hücum bölgesinde katkı verecektir. üçüncü bölgede en az selçuk kadar teknik melo kadar savaşçı bi adam var. maçların kısır geçmesinin sebebi olan santrafor eksikliğimiz drogba ile birlikte tarih oldu. galatasaray maçları bi şekilde kazanıyordu ama istediğimiz oyun gelmiyordu ya işte o günler artık geride kaldı. artık skor olarak da bol gollü maçlar izleriz.

    schalke şüphesiz iyi bi takım. drogba gelmeden önce muhtemelen bizi elerlerdi. çünkü biz sürekli yan top yapıyorduk. orta sahada sıkışıyordu top. sonra rakip takım kapınca direkman defans oyuncularıyla karşı karşıya geliyordu. ama artık top orta sahada değil forvet bölgesinde duracak. topu kaptırınca rakip ilk önce bizim orta saha oyuncularımızla sonra defansla karşılaşacak. bu da daha az gol yemek demek. bi forvet oyuncusu takımı böyle etkiliyor işte. fatih hocam boşuna drogba hem oynayan hem de takımı oynatan oyuncu demiyor.

    bu maçla ilgili kadro ya da oyuncularla ilgili bi çekincem yok. kaybede de biliriz futbol bu sonuçta. ama şurası açık ki galatasaray bu oyuncu yapısı, sistem ve anlayışla schalke'den daha güçlü bir takım. daha iyi futbol oynayan takım. ve daha büyük işler başaracak takım. kazanmak için tek yapmamız gereken oyunumuzu oynamamız. stres yapmadan müthiş taraftarı arkamıza alırsak sadece sesten bile schalke bi gol yer. sadece oyunumuzu oynayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın