resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2207
    ingiltere gibi hayvanların oynadığı bir ligde rakiplerini fiziğiyle ezebilen ve mavi fil lakabını alabilen bu adam bizim çelimsiz defans oyuncularına çok çektirir benden söylemesi. oğlum o nasıl bir hayvanlıktır lan. cüneyt arkın filmi gibi. çevresini düşman askerleri sarıyor, cüneyt arkın kollarını yukarı kaldırıp bir nağra atıyor ve bütün düşman askerleri yere düşüyor. o nasıl bir cüsse, o nasıl bir momentum evladım. adama yaklaşan gökyüzünde yıldızları sayıyor.

    http://www.youtube.com/...v=qrlyU85ajEA#t=292s
    bu nedir abi allahaşkına biri bana açıklasın. bak dikkat et adam güç falan da kullanmıyor. hani çocuğunu eğlendirmek için güreşirsin ya o rahatlık var adamda. (u: akhisar maçındaki drogba performansını gösteren bu video için murtaza gelsin'e teşekkürler)

    bu arada 15 şubat 2013 akhisar belediyespor galatasaray maçında attığı golden sonra oyuncularımızın kendisine sarılışını izleyin, o saniyede anlıyacaksınız ki herkes adamın takımın yeni lideri olmasını kabullenmiş. winner olmak, lider olmak budur işte. mourinho niçin bir adam hakkında makale gibi mektup yazar? bunun için yazar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın