• 6225
    sporla ilgili uzaktan yakından ilgili ne varsa paylaşılabileceği gibi, paylaşılan hiçbir şeyin galatasaray'ın önüne geçmemesi gerektiğini düşündüğüm başta galatasaray olmak üzere spor bazlı bilgi kaynağı.

    bir nba hastalığıdır gidiyor. tamam nba hakkında ne varsa konuşabilirsiniz, bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz ama tabi amacınız gerçekten buysa. ki bana göre amaç bu olsa ekstra bir önemi olmayan aynı gün içinde oynanan maçların tek bir başlık altında toplanma fikrine sıcak bakmak gerekir. eğer bu fikre yanaşılmıyorsa ben orada art niyet ararım.

    tabi ki herkes futbol sevmek zorunda değil, basketbol seven de olacak, voleybol seven de. bunlarla ilgili başlık da açılacak. ama burası bütün bunları galatasaray'dan fazla sevenlerin yeri değil. eğer sen bir galatasaray sözlük yazarıysan hiçbir şeyin galatasaray'ın önüne geçmesine izin vermeyeceksin.

    piyasada bir sürü sözlük var eminim sporla ilgili tarafsız sözlükler de vardır. kendi adıma konuşayım benim buraya giriş amacım galatasaray ile ilgili son gelişmeleri takip etmek. çünkü bi olay olduğunda genelde ilk buradan okuyorum. hatta bazen hiçbir yerde yazılmayan, bilinmeyen şeyleri burdan öğrendiğim oluyor. kısacası sözlüğe girişimin birinci nedeni bu. yani galatasaray.

    ama birisi geliyor ve ne kadar nba maçı varsa başlık açıyor, bir başkası çıkıyor gözünü 5 cm aşağı kaydıracaksın diyor, öbürü çıkıyor burada sporla ilgili her şeyi yazarım diyor. evet bunları yapmakta özgürsünüz. ama özgürlük başkasının özgürlüğünü kısıtlayana kadardır. sözlükte nba başlıklarını açmak isteyenler kadar bu başlıkları görmek istemeyenlerin de olması gayet normal. böyle durumlarda bir orta yol bulmaya çalışılır ve çalışıldı da ama benim gördüğüm kadarıyla orta yola girmeyi kabul etmeyen taraf sözüm ona nba aşıkları oldu. illa her maça ayrı başlık açacaklarmış. oldu olacak her periyoda ayrı başlık açın.*

    tekrar söylüyorum kimsenin başlık açmasına karşı değilim aksine arkasındayım ama lütfen artniyetli davranmayın.

    ben gerekirse galatasaray haricindeki bütün konuların tek bir başlık altında toplanmasına bile razıyım.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın