resim
Oğuzhan Özyakup
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 177
    şimdi sağda solda bu çocuğun sakatlık haberine ilahi adalet diyoruz diye insanlık dersi vermeye çalışan tipler var. galatasaraylı olanlara lafım yok, normalde ben de böyle durumlarda sakatlık olayıyla alakalı laflar edilmesini yanlış bulurum, o yüzden bu olayda da soğukkanlılığını, insanlığını koruyan renktaşlarım haklıdır. ama ben çıktım açıkçası insanlıktan, çünkü muhattap olduğumuz taraflar hiç insanlıktan nasibini almamış adamlar. onlara karşı da aynı dilden cevap verilmelidir artık, burak yılmaz'a, eboue'ye, melo'ya beşiktaşlıların dediği lafları, temennilerini unutmadım, ölse üzülmem diyebildiler bu adamlar için, o yüzden 3 haftalık sakatlık bunun yanında konu değil.

    gelelim fenerbahçeli meleklere, daha geçen sene kendi tribünlerinden attıkları maddeyle fatih terim'in alnını açıp, bir sonraki maçlarında fatih terim'in yara bantlı pankartlarını asıp, twitterlarda kendi kendine eğlenenler kimlerdi acaba? üstelik bunu yapanların büyük çoğu da insani duygularının daha fazla olmasını beklediğimiz bayan taraftarlardı! 1 yılda çok şey değişmiş, insanlık öğrenmişler, şimdi de bize öğretiyor paşalar..

    ciddi bir sakatlığı olsa, hayatı, onu da geçtim futbol kariyerine zarar verebilecek bir şey olsa elbette acısına ortak oluruz her şeye rağmen. ama 3 haftalık sakatlıktan gereken dersleri çıkarsın, melo olayında suçsuz ilan edildi, yoktan yere 4 maç yedirdi melo'ya bir yalan sonrası. melo ile beraber dönecek sahaya, cidden ilahi adaletin tanımı bu. bundan sonra yapacağı hareketlerden önce 'ben ne yapıyorum, sonu ne olur?' diye düşünür umarım..
App Store'dan indirin Google Play'den alın