• 6222
    tarihimizin en önemli maçlarından birini oynayacağız, sayılı günler kalmış. galatasaray tarihi yeniden yazıyor.

    yarın akhisar maçı var, şampiyonluk yolunda çok önemli bir adım olacak bizim için, rakiplerle puan farkını açmışız. tam bir kırılma noktası.

    takıma dünya çapında iki yıldız oyuncu katılmış. bu da yetmemiş, oluşan rekabet ortamı ve pozitif sinerji sayesinde bütün oyuncuların performansı artmış. muslera'sından sabri'sine, burak'ından umut'una. ilk onbirde sahaya kim çıkacak, hangi formasyonda oynayacağız, sistem değişecek mi değişmeyecek mi herkes merak içinde.

    kulüp de finansal açıdan çok önemli bir viraja girdi. spknın almış olduğu son kararlar sonrası 2. bedelli kararı alınacak mı? alınırsa bunun getirisi ne kadar olacak? verilen cezalar kulüp açısından bir tehlike yaratıyor mu? küçük yatırımcının geriye dönük olarak zararının tanzim edilmesi gibi bir durum söz konusu mu?

    diğer taraftan yepyeni bir sponsorla anlaşma sağlamışız. general motors dünyanın sayılı firmalarından birisi. 3.7 milyon euro da çok güzel bir kaynak. drogbanın imza parası çıkmış. yeni sponsorlar kim olabilir? kulübe başka hangi şekillerde ek gelirler yaratılabilir?

    basketbol şubesi müthiş bir hayalkırıklığı yaşadı. sakatlıklar, kokain skandalı, alınan mağlubiyetler, ve avrupaya erken veda. diğer taraftan şubenin içinde bullunduğu maddi sıkıntı. bundan sonra ne olacak? bu yaşananların sorumlusu kim?

    stad konusu hala muallakta, devir teslim işlemleri tamamlandı mı? galatasarayın sözleşme gereğince yükümlülüklerini neler? açılır kapanır çatı hakkında son alınan karar ne? yakın zamanda yeni açıklamalar geldi devlet cephesinden devir anlaşması ile ilgili.

    bugün 14 şubat. galatasaraya sevigimizi aşkımızı ifade etmek için bundan güzel gün mü var?

    sözlükte yazar arkadaşlarımız saat 20:30 da galatasaray televizyonuna canlı yayında konuk olacak.

    gibi ve daha birçok konuda derinlemesine analizler, yeni bilgiler, farklı bakış açıları, duygular, düşünceler aktarılabilecekken yine bir tartışma konusu bulduk çok şükür, sanki konu sıkıntısı çekiyormuşuz gibi. arkadaşlar bazen olabiliyor karşılıklı inatlaşmalar hatta kaba tabirle sidik yarışı. ben de daha önce böyle bir durum yaşamıştım. üstünden birkaç gün geçince gülüp geçeceğiniz bir mesele için birbirinizin kalbini kırmayın artık. çözün şu meseleyi. ihtiyacınız olan tek şey karşılıklı anlayış ve hoşgörü. bırakın da galatasarayın gerçek gündemini tartışalım.

    nba sever arkadaşlarım, maçları 14 şubat 2012 nba maçları gibi bir başlıkta toplasanız, içerisinde isterseniz 1000lerce entry yazsanız kimsenin size birşey diyeceği yok. ancak her maça ayrı başlık açmanın yanında bir de günün farklı saatlerinde bilinçli olarak başlıkları hortlatmak sözlüğü okuma ve yazma isteğini öldürüyor. arada birçok konu gündeme bile gelmeden kaynayıp gidiyor. amacınız üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi? bir karar verin artık. tek başlık sizin içinde çok kullanışlı olacak emin olun. bu ısrar neden?

    bu nba başlıklarını eleştiren arkadaşlarım, adam yazılı kurallara uyuyor.çok yakın geçmişte ismi a ile başlayan bir sürü ipsiz sapsız futbolcu dolduruyordu sol frame'i. o zaman bu tepki neden verilmedi? ayrıca nba başlıklarına ne kadar tepki gösterseniz de eliniz kolunuz bağlı. söyleyeceklerinizi söylemişsiniz, daha da konuyu uzatmak eleştirdiğiniz durumu daha da derinleştirdiği gibi olayı şahsileştiriyor. size düşen eleştirdiğiniz durumun aynısını yapmak değil, sözlüğü farklı bilgilerle zenginleştirmek. o başlıkları isteseniz en alta gömebilirsiniz. kolaya kaçıp eleştirmek yerine eliniz çalışsın.

    sensiz olmaz galatasaray nickli yazarın uçurulması konusunda yapılan son bilgilendirme gayet tatminkar. bilgilendirme için moderasyona teşekkür ederim. meselenin tam anlaşılmaması dolayısıyla yaptığım eleştirilir için de kendi adıma özür diliyorum.

    nba başlıkları tarışması umarım daha fazla uzamadan karşılıklı hoşgörü ile çözülür ve orta yol bulunur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın