• 557
    o kadar çelişkili ve karmaşık işler yapmaktadırlar ki artık bunu çözmek zorundalar.

    1) bir keresinde ne dediler başlığı altında anonim diyerek bir entry yazmıştım. bir mod entryimi sildi. sebebi de ne dediler başlığı altında anonim olamazmış. ulan 10 tane entry gördüm ben be ne dediler başlığında anonim yazan hani en beğenilenler geliyor ya sayfayı yenileyince. (gbkz: bu ne yaman çelişkidir ?)

    2) bir ceza alışımda bir yazar galatasaray anadolu efes'e yeniliriz inşallah bizi yenerler gibisinden bir şeyler yazmıştı. ben de ona küfür edesiymişim. ederim tabi lan galatasaray'a galatasaray'ımın sözlüğünde yenilsin diyen adama çiçek dalı mı uzatacaktım? sonra o adamın entrysini sildiler bense galatasaray yenilsin diyen adama sövdüm diye 33 gün ceza aldım. (gbkz: canlarım benim (:)

    3) yine bir ceza almıştım ve onda neden dahi aldığımı bilmiyorum. bir mod yine kafasına göre ceza vermiş ne süre belli ne de nedeni. (gbkz: benim neden ve ne kadar ceza aldığımı öğrenmeye hakkım yok mu?)

    4) tahminim üzere herhangi bir mod kafasına göre birini uçurabilmekte. ayrıca keyfi ceza verip ne nedenini söylemekte ne de ne zaman geri dönüleceği. ceza alan adamın kesinlikle ve kesinlikle bilgilendirilmesi gerekiyor.

    5) ve son olarak bleach olayı. ben bleachın kendilerinden torpilli olduğunu düşünüyorum. yoksa her türlü entryi bir türlü neden bularak silen moderasyon tr saati ile 02:00da başlayacak maç gibi 100lerce entryi çoktan niteliksiz diye silmişti.

    ben sizdeki bu durumu neye benzetiyorum biliyor musunuz? hani bir alman filmi vardı das experiment diye. alman yapımı bir film. o filmde insanlara yetki verilince nasıl kendilerinden çıkıp bir güç sevdalısı olduklarını görürsünüz. izlemediyseniz izleyin güzeldir.

    dünyanın en gereksiz işe yaramaz adamını alın, bir gişe memuru yapın .kendini önemli biri zannedip hemen sizi aşağı görecektir.
    dostoyevski*
App Store'dan indirin Google Play'den alın