resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1015
    13 subat 2013 tarihli meireles tukurmedi melo tukurudu haberini gordukten sonra kendisiyle ilgili terbiye sinirlarini asmamaya calisarak birseyler karalayacagim.

    simdi yillardir karsilastigimiz adaletsizlere baktigimizda genelde isin altindan bir kisi cikiyor. aziz yildirim. bunu kim yadirgar? hayati galatasarayi alt etmek ustune kurulmus, kendini fenerbahce hanedaninin padisahi sanan, butun emellerine ragmen en cok galatasaray sampiyonlugu goren baskan. sike sureci falan derken akil sagligini yitirmis, yargi surecinden 6 yil 3 ay hapse carptirilmis ve geride biraktigimiz surecte turk sporunun her federasyonuna ve cogu klubune kendi adamlarini yerlestirmis bir insan. bu gucunu kaybetmekle karsi karsiya kalinca iyice dislerini cikardi ve son cirpinislarini yapiyor. yakinda paspas olur gider.

    diger olaylar genelde aziz yildirimin etkisi altindaki kurumlarda onun iki dudaginin arasindan cikacak kelimelere bakan emir kullari. bunlar turkiye basketbol federasyon baskanindan tut, murat biricik, mehmet keseratar gibi hakemlerine; ridvanindan tut, gurcan bilgicine bazen ntvsporuna bazen ligtvsine turk spor basini ve turkiye de futbolla alakasi olan federasyonundan tut teknik direktorune futbolcusuna kadar herkes. belki korkudan belki kotu niyetten bu zincirin bir halkasi olup adaletsizlik dagitanlar. hepsi silik ve zamani gelince kaybedecek piyonlar.

    ama is buraya gelince ben de akil mantik duruyor. yildirim demiroren isimli sahis kufur kiyamet yollattigi serdar bilgiliden sonra besiktas jimnastik klubu baskani oldu ve bu surecte 110 yillik bir spor klubunu semt takimindan dunya takimina cevirecegim derken batirdi. finansal yolsuzluk ve sportif anlamda facialara sebep oldu. daha sonra bu sike sureci geldi ve batirdigi besiktan kacarak baska bir gemiye atladi. peki bu adamin hesabi nedir? dusmanliginin ve cekememezliginin sebebi nedir? sikeyi akladi, sikeyi aklayacak kurumlari atadi (tahkim). maddi olarak da aziz baskanindan birsey beklememekte olan bir insan. madem saman altindan su yurutuyorsun ulan bu demecler niye. meireles keske senin suratina tukurmeseymis de o hic ettiginiz hakeminizin suratina gelen siviyi en elinin tersiyle silmek zorunda kalsaymisin. kendisiyle ilgili yazmaya devam edersem belali entry olucak. o yuzden yaradan coluguna cocuguna esine dostuna sabir versin. en kisa zamanda biri ayagini kaydirir elbet. hakettigini bulmasi dilegiyle..
App Store'dan indirin Google Play'den alın