• 2257
    fc bate borisov karsisinda basarila diledigim takim. sebeplerim de var.

    1) bu turun gecilmesi aziz yildirim ve aykut kocaman icin derin bir nefes almak demek olur. bu ikilinin alacagi her derin nefes, bizim icin uzun vadede daha iyi olacak. artik fenerbahce'nin kanseri olmus bu iki isim ne kadar kulupte kalirsa, galatasaray rekabette o kadar rahatlar.

    2) fenerbahce halihazirda elemeler ve turkiye kupasi derken galatasaray'dan 9 mac fazla yapmis durumda. ustune europa liginde son 32deler, galatasaray ise son 16da. bu yuzden europa liginin grup sonrasi son 32 ve son 16 fiksturu bir ay icinde oynaniyor, bu surede sampiyonlar ligi sadece son 16yi oynuyor. yani fenerbahce eger turu gecerse bir ay icinde iki hafta icini daha kritik eleme maclariyla dolduracak. bate'yi eleyip daha sonra elenseler dahi turkiye kupasinin grup sonrasi bulunan cift macli yari final eslesmesi de iki fazla mac daha getirecek fenerbahce'ye. bu kadar mac fazlasinin bir bedeli olacaktir.

    3) fenerbahce'nin bir sonraki turdaki rakibi napoli inanilmaz disli bir takim, fenerbahce'nin bu haliyle gecmesini mumkun gormedigim turden. bate'ye ucu ucuna elenmektense napoli'ye biraz daha ezilerek elenmeleri birden aykut kocaman ve aziz yildirim'in ve haliyle oyuncularin omuzlarina muthis bir baski olarak inecektir.

    4) ulke olarak uefa ulke siralamasinda puana ihtiyacimiz var. bu daha cok avrupa kupasi kontenjani demek, daha az eleme turlari, ve ulke futbolu icin iyi haber demek. 2000'li yillarin basinda oldugu gibi bir anadolu takimini valencia'ya karsi direnirken gormek umut verici olurdu. ozellikle su an 9. siradaki ukrayna'nin bir takimini ekarte etmek uzun sure isimize yarayacak bir puan artisi getirecektir.

    5) kazansinlar, gecsinler, eglensinler yahu, ne olacak?

    basarilar fenerbahce.
App Store'dan indirin Google Play'den alın