• 6
    06.03.2009'dan beri sözlükte yazıyorum, neredeyse sözlükte ilk kavga benim yüzümden çıkmıştı hakan şükür'ü eleştirince o zamandan beri sürekli yazar arkadaşların atışmasına şahit oldum, bazen ben de katıldım ama uzun vadede şunu anladım ki gerçekten kavga etmek isteyen insanlar hariç cidden kavga etmek gereksiz, kime neden inat entry giriyorsun, hadi girdin diyelim neyi değiştiriyorsun, sidik yarışı gibi başlıklar açılıyor 150 başlık, bunu eleştiren kişiler de ardından 150 entry giriyor olay büyüyor, tüm bunların sebebi artık takımımızın transferlerinin iyi olmasından kaynaklanan şımarıklık mı yoksa boş zaman bolluğu mu bilemiyorum ama cidden hoş görünmüyor, sol frame kapatmak marifet değil inanın beni bilen bilir fotoğraf paylaşırım açın bakın ben millet rahatsız olmasın diye gece paylaşırım fotolarımı, herhangi bir sohbeti bölmüş gibi hissederim üst üste entryler girersem biraz da böyle düşünmek lazım.

    bazen insan yeni bir ortama girdiğinde kendisini tanıtmak, kabul ettirmek için bişeyler yapar, inat eder, güçlü gibi görünmeye çalışır hatta bunun için abukça şeyler de yapar, bu sözlüğümüzde de oluyor burda herkes sarı kırmızı değişen sadece tonlar kimisi koyu kimisi daha koyu, abuk subuk şeyler yazıp, inatlaşıp insanların nickinizi gördüğünde ciddiye almamasını sağlamayın, ayrıca biraz barışçı olmak lazım ayar vermenin hiçbir çekici yanı yok yarın öbürgün o arkadaşınla zirvede karşılaşacaksın selamlaşacaksın belki de birasını içeceksin.

    sözlükte pırlanta gibi insanlar var, galatasaray için uğraşanlar, sözlük için uğraşanlar, taraftar için uğraşanlar, elinden geldiğince sosyal sorumluluk kampanyalarında görev alanlar var bu gruplara katılmak varken kavga edenler grubunu oluşturmak çok saçma değil mi?

    ayar verince sözlük yazarlarının bilgisayar başında seni çılgınlar gibi alkışladığını mı düşünüyorsun arkadaş? ya yazarlar "yine geldi nickini siktiğimin" diyorsa ne olacak, belki ileride sen çok ciddi bişey yazdığında s.klenmeyeceksin sırf bu sebepten. bunu mu istiyosun? ayrıca kavga gerektirecek bir konu olur ve bu galatasaray için olur ona da eyvallah ama bakıyorum bomboş konular bomboş laf sokmalar, herkesin fikri en uçta bu aralar mesela x kişisi ya o.çocuğu ya da süper sözlüğümüzde arası yok, o.çocuğu diyen süper diyene laf sokuyor diğeri de ona. eee bu sokum sayısını çoğaltmaktan başka ne işe yarıyor?

    kulüp olarak iyiye giderken bu kadar sorun olursa yarın öbürgün ayağımız tökezlediğinde buralarda durulmaz, lütfen canınızın sıkıntısını burda atmaya karar verdiyseniz daha faydalı işlerde atın. açın sözlüğümde pek popüler olmayan spor dalları ile ilgili tanıtım ve bilgi entryleri girin çok iyi oluyor (denedim %100 çalışıyor).

    nick altı laf sokma entrylerin bi boka yaramadığını görmemek için salak olmak gerekir, yaptım ordan biliyorum.

    gereksiz polemiklere gerek yok, sakin olalım, çok sevdiğim 10 numara bi abimin de dediği gibi sakin ol, hayat senin.

    (u: bi daha kavga ettiğinizi göreyim ıp numaranızdan evinizi bulur ağzınızı burnunuzu kırarım)
App Store'dan indirin Google Play'den alın