resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 2163
    didier drogba transferi her anlamda müthiş bir transfer. onlardan tekrar bahsetmeye gerek yok. ama benim çok sevindiğim yönlerinden birisi de semih kaya'nın gelişimi için de çok önemli bir adım olması. semih , hem oyunculuğuyla hem efendiliğiyle hem duruşuyla her özelliğiyle takımımızın gelecekteki en önemli kaptan adayı. ben gibi bir çok taraftarın gözbebeği. antrenmanlarda drogba bir dünya yıldızıyla mücadele etmesi, onun gibi hem fiziğini müthiş kullanan hem de çok fırsatçı bir golcüyle kapışacak olması bence semih için inanılmaz faydalı olacak.

    ayrıca da kendine güveni açısından da çok iyi olacak. gerçi semih çok soğukkanlı bir futbolcu ama yine de bir sporcunun kendine güveni ne kadar fazla olursa başarı şansı da o kadar artar. düşünsenize drogba ile baş edebilen bir defans oyuncusunun dünyada çekineceği başka futbolcu kalır mı?

    allahım inşallah semih kaya'ya a takıma yükselmeden önce çok çektiği sakatlık illetini bir daha yaşatmaz, semih de yıllarca bülent kaptan gibi takımımıza hizmet eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın