• 6150
    (bkz: vay anam vay neler dönmüş serhat ya)

    bu bakınızı bir gün kullanacağım hiç aklıma gelmezdi. gece ben uyurken çok acayip tartışmalar dönmüş sözlükte. sebebi de malum, bir haftadır çok garip bir şekilde süren nba başlıkları. ben ve diğer moderatör arkadaşlarımın daha önce de açıkladığı gibi açılmasında herhangi bir sıkıntı olmayan nba başlıkları.

    galatasaray sözlük'ün açılmasının temel amacı galatasaray'la ilgili her şeyi takip etmek, galatasaray'la ilgili her şeyi paylaşmak, galatasaray taraftarını bir araya getirmek, her şeyden daha fazlası galatasaraylılığı en güzel şeyde yaşamak. en temel amacımız bu ve bu noktada hiçbir sıkıntımız yok. ama galatasaray sözlük'ün şöyle bir amacı da var: sporun ve sporun her türlü olgusunu takip etmek, paylaşımlarda bulunmak, organizasyonları takip etmek. sözlük açılışının en başından beri de bu noktada bir sıkıntı yok. sıkıntı yok diyorum, çünkü en başından beri buradayım.

    ben basketbolla ilgili birçok şeyi sözlükten öğrendim. hatta hagi10, juanlepen sayesinde nba takip etmeye başladım. * kalifiye jurnal sayesinde birçok sporun çok acayip kurallarını öğrendim. missgese sayesinde tenis haberlerini takip ettim. kendim güreş tarihini araştırdım, bugün açın bakın. birçok güreşçinin başlığını ben açtım. dünya şampiyonalarını, grand slamleri, all starları hep sözlükten takip ettim. ve birçok kez bu sporlar hakkında yazarlarımızla mesajlaştım.

    şu an gelinen noktaya o kadar üzülüyorum ki. bir yazarımız her gece 12'de nba başlıklarını açıyor diye çok acımasız bir şekilde eleştiriliyor. gerçekten moderasyon olarak anlayamıyoruz bu durumu. hatta şu anda kendisine teşekkür edeceğim, çünkü bu sayede birçok yazarımız daha çok başlık açmaya başladı. çok değişik sporlardan çok değişik maçlar açılıyor. bazı yazarlarımız böyle yaparak misilleme yaptıklarını düşünüyorlar, ama inanın bana bu sayede sözlük hareketleniyor ve zenginleşiyor. gerçi bu gözler zamanında futbolda dünya kupalarıyla ilgili bilgilileri buraya yazan yazarları eleştirinleri gördü ama neyse.

    diyeceğim odur ki, eleştiri yaparken burası galatasaray sözlük; burada sadece galatasaray konuşacağız, sadece aziz yıldırım esprileri yapacağız, her gün volkan demirel'e giydireceğiz diye eleştiri yapmayın. garip ve anlamsız oluyor çünkü. yani bu argümanı kullanmayın, çünkü bu argümanı çoktan aştık biz.

    en azından biz burada olduğumuz sürece * emek harcayarak sözlüğe bilgi kazandıran arkadaşların her zaman arkalarında olacağız. eğer hagi ve gs bizi moderatörlükten almazsa.

    tekrar diyorum ki formata uygun açılmak üzere sporla ilgili her türlü bilgiyi buraya yazabilirsiniz. kimse okumasa bile, bizim okuduğumuzdan emin olunuz. bu sayede emin olun daha zengin, daha okunabilir bir yer olacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın