resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2433
    --- alıntı ---

    fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, gaziantepspor maçıyla başlayan ve bugüne kadar süren taraftar kapışmasında bir boyut daha yaşanmaya başladı.

    kulüp çalişanlari aziz yildirim'i haberdar etti
    önceki gün internet sitesinden tribün olayları yüzünden alınan cezaların liste şeklinde açıklanması ve mersin'e gidecek olan taraftarların kulüp tarafından belirlenecek olması tepkileri arttırmıştı. hatta taraftar grupları bilet için yönetime istekte bulunmuş ancak bu yönetim tarafından reddedilmişti. sonrasında sosyal medya üzerinde patlayan büyük öfke üzerine sanal medyayı takip eden kulüp çalışanları başkan aziz yıldırım'ı bu durumdan haberdar etti.

    "beni neden istifaya davet ediyorsunuz"
    hazırlanan raporlarda camianın tanınmış kongre üyelerinin twitter hesaplarından kendisini istifaya davet etmelerini gören yıldırım bu twitter hesaplarındaki tanıdıkları isimleri telefonla arayıp, "beni ne diye istifaya davet ediyorsunuz? kulüp için neler yaptığım ortada. istifa falan etmeyeceğim sonuna kadar da savaşacağım. beni kimse yıldıramaz. sizin bu yazdıklarınızla da istifa etmem. kimse de beni istifa ettiremez" diye tepki gösterdiği öğrenildi.

    en az 40 kişiyi aradi
    başkanın bu tepkisine kongre üyelerinin ise "istifa etmemek senin görüşün. 'istifa et' demek de bizim görüşümüz" diyerek hareketli kavgaların yaşanmasını önledikleri ortaya çıktı. başkan aziz yıldırım'ın en az 40 kişiyi arayarak hep aynı tartışmaları yaşadığı öğrenildi.
    --- alıntı ---

    allah akıl fikir versin, amin. adam harbiden travmada.

    keser döner sap döner gün gelir hesap döner aziz bey, etme bulma dünyası, kendin ettin kendin buldun ve benzeri tüm atasözleri deyimler seninle olsun... *
App Store'dan indirin Google Play'den alın