• 263
    yazdıklarının neresi yanlış ben onu anlayamadım. sonuçta meloböyle bir olayın içinde olması doğru bir şey mi? takımını 4 maç yalnız bırakmış durumda. daha yeni yeni form tutuyordu hem.* şimdi 4 maç oynayamayacak ve kazandığı formu kaybedecek. oğuz altay'ın yapmış olduğu yazılı açıklamadaki düşünceler, her galatasaraylının aklından geçmiyor mu? bunu bireysel olarak söylemenin veya arkadaş arasında konuşmak olayı çözüyor mu? veya meloya uyarı niteliğinde iletebilir misin? tabii ki hayır. ama gs trbünündeki en büyük taraftar oluşumunun başkanı çıkıp bu şekilde açıklama yaparsa oyuncu şöyle düşünebilir " bu adamlar beni seviyor ve sayıyor ama bu tarz hareketlerim devam ettiği sürece bu adamlar beni desteklemez " *

    ayrıca herşeye kulp bulmaya gerek yok. yok sevgili felipe yazmış, yok ultraslan ne zamandan beri dernek *. bu adam sonuçta galatasaray tribünelerindeki bir grubun başkanı. televizyonlardan izlediğim kadarıyla kendisi boş bir insana da benzemiyor. konuşmasını bilen aklı başında biri *.

    sorulması gereken bir diğer soru ise şu; ultraslana rakip taraftar grubumuz var mı peki ? neden ultraslan'ı sevmiyoruz ? beğenmedeğimiz ultraslanın avrupa, amerika, afrika gibi yerlerde temsilcilikleri var (u: temsilciliklerin ne kadar faal olduğuyla ilgilenmiyorum, o ayrı bir konu. sonuçta orada temsilcilik var ). madem beğenmiyorsun, o zaman kur kendi grubunu, milyonlarca insanı arkana kat, avrupada temsilcilik aç. hadi bunları geçtim kurduğun gruba ait t-shirt, polar yaptır * adamlar maçlarda 3d koreografi yapıyor, ondan sonra sağda solda koreografiyle övünmeyi biliyoruz ama sorsan ultraslan kötü.

    sonuç olarak bu ülkede kimseyi memnun etmek mümkün değil kardeşim. sen iyi birşeyler yapmaya çalıştıkça, seni mutlaka baltalayanlar çıkıyor. bu ülkede böyle. bana kalırsa yerinde bir açıklama olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın