• 126
    ben demiştim demeyi sevmiyor falan değilim. aksine çok seviyorum. o yüzden de diyorum, suratlarına sıçmak asla ve asla olmayan şereflerine dokunmaz.

    atadıkları hakeme, ibnesin sen demek, suratına tükürmek ve her türlü ahlaksızlığı yapmak zorlarına gitmez. ama yere düşürdüğü düdüğünü alırken gelişen olayları o an havada olan götünde ki gözü ile görüp, evet tükürdü, diye yazan hakeme inanıp ceza onaylayanların oluşturduğu kuruldur aynı zamanda.

    bu kanı bozuklar şikeyi sahaya yansıtamamış, sahaya girip adam öldürmeye tam teşebbüste bulunan gözü dönmüş köpeklere de, su atanlar ile aynı cezayı vermiştir. şehrin göbeğinde, benzin istasyonun kıyısında polis arabası ateşe verenlere ise yine sahaya rakı şişesi atanlar kadar cezayı hak görmüşlerdir.

    yazdıkça sinirlenirsin, sinirlendiğinle kalır kafayı yersin.

    her şeyi manipüle eden basınında gayretleri ile kapanır gider bu olaylarda. yine birileri zengin olur, pis pis sırıtırlar makamlarında. çok afedersiniz ama, amlarına koyayım ben onların çok ayıp ediyorlar.

    aslında bu durumdan hepimiz sorumluyuz. biz veriyoruz bunlara bu kadar gücü, zenginliği. kendimden örnek verecek olursam, geçtiğimiz sezon yanlış hatırlamıyorsam, üç defa kapattırıp dört defa açtırdım yayıncı kuruluşu. ve sırf bu yüzden 4 defa ceza faturası da ödedim. seviyoruz diye sürekli sikiliyoruz. artık alıştık bu duruma.

    ancak yavaş yavaş nefret ettirmeye başladılar. zaten istanbul'da ikamet ediyor olsam kesin kombine alır, deplasman maçlarını da izlemeyiverirdim. neyse çok dağıttım konuyu.

    çok şükür ki bunların hepsi moğolistan'da yaşanan olaylardır. güzide ülkemizde, ileri demokrasinin beşiği memleketimizde asla ve asla böyle olaylar yaşanmaz, böylesi kurumların varlığı söz konusu dahi olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın