• 12800
    "her şeyin bir fiyatı vardır. sneijder ve drogba alınabilecek en ucuz maliyetlerle türkiye'ye getirdik. her iki oyuncunun seneliği ortalamama 6 milyon euro'ya geliyor. 5 senelik bir sürece yaydığınız takdirde ve buna maaşları, ödenen imza paraları, bonservis bedelini koyduğunuzda iki oyuncu da makul bir paraya geldi"

    ---

    "5 ay önce spk'ya müracatlarımızı yaptık. son dakika bir karar değişikliği oldu. bunu biz çıkarmadık, bizden evvel de vardı. ama alınan karara saygılıyız. burada yatırımcı kurum galatasaray spor kulübüdür. galatasaray spor kulübü gayrimenkulleriyle bu tip uygulamalara gitme hakkına sahiptir. kredi temini edecek gücümüz var. bu şekilde sermaye artırımımızı herkesin istediği arzuladığı şekilde yapacağız. galatasaray'ın buradaki payı yüzde 55. sermaye katkısı 130 milyon dolar civarında olacak."

    ---

    "2011 mayıs'tan bu yana kadar borçlarımızı düşürüyoruz. sermaye arttırımları devreye girdiğinde galatasaray daha sağlıklı bir bünyeye kavuşacak. ana hedefim, galatasaray'ın başarının yanısıra olimpiyatların türkiye'de yapılması. olimpiyatlar türk sporuna büyük katkı sağlayacaktır"

    ---

    "bugün galatasaray'ın alt yapısından gelen elemanlar *, bizim beklentimizi galatasaray'ın gitmek istediği yere götürecek kadar güçlü değil. bir iki sene bunu karşılamak için transfer yapacağız. galatasaray ideal kadrolarını yapıncaya kadar iyi ve kötü arasındaki ayrımı yapıp tercihini yapmak zorunda."

    ---

    "drogba tecrübe, kapasitesi ve tekniğiyle değil süper lig, ingiltere'de bile oynayacak kapasitede"

    ---

    (u: galatasaray divan kurulu başkanı irfan aktar'ın, "fenerbahçe sneijder'in transferini engellemek istedi" şeklindeki ifadeleri için ) "divan başkanımız bir söylemde bulunduysa, arkasında bir şey olmadan konuşmaz. divan başkanı'nın ne söyleyip ne söylemeyeceği konusunda bir yaptırımım olamaz. ben ise bu konuda yatırım yapmak istemiyorum"

    ---

    "her türlü oyuncu alımımızı fatih hoca'yla birlikte yaptık. bunun dışındaki değerlendirmeler lüzümsuz gündem yaratmak amaçlı. teknik heyetten onay almadan galatasaray başkanı böyle bir şey yapmaz. yetki ve sınırlarımızı biliyoruz"

    ünal aysal

    uzun süredir tartışılan bir çok şey hakkında net konuşmuş sayın başkan... mösyönün dibisin *
App Store'dan indirin Google Play'den alın