resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2403
    güzide bir ileri demokrasi olayına imza atmış. http://www.fenerbahce.org/....asp?ContentID=33204 ben bu haberi gazetede okuduğumda, hadi canım o kadar da yapılmaz, demiştim. ama kulüp olayı doğrulamış.

    tabi açık açık, bizi eleştirenler, istifaya davet edenler, muhalif olanlar, diyemeyecekleri için, gaziantepspor karşılaşmasında deplasman tribününde yaşanan sporda şiddet yasası'na aykırı bazı eylemleri sebep göstermişler. yersen!

    e ama sana bunlar müstehak be fenerbahçe'li dost.

    soyunma odası koridorlarında rakip oyuncular dövülürken, kalecilerimize ses bombaları atılırken, hakemler tehdit edilirken, tarlalar ekilirken, boy boy adaklar kurban edilip sonucunda şampiyonluklar geldiğinde, zafer sorhoşluğu ile her yere sataşıyordun.

    adliye önlerinde, yapıldığını adın gibi bildiğin halde, aman suçlu bulunursa takım küme düşürülür, diye, elinde saçma sapan pankartlarla tezahüratlar yapıyordun.

    geldiğin nokta ne? kimliğine bakılacak, adın muhalif listesinde, maç yok sana (şimdilik deplasman, devam ederseniz stada da giremeyeceksiniz).

    değer mi peki yaptıklarına? bak, şimdi buruşturulup atıldın bir kenara! adam gibi yapılan suçların cezası çekilse, tertemiz gelseniz, bundan daha kötü durumlara mı düşmüş olurdunuz?

    ben vereyim mi cevabı? yok be olm, saçmalama.

    tamam çok makara yapardık sizlerle. küme düşmenizle acayip eğlenirdik. ama şu mevsimde her şey olup bitmiş olurdu.

    siz böyle devam edin. hiç akıllanmayın. çok eğleniyoruz sayenizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın