resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 1764
    herkesin aksine 4-3-3 oyununa geçtiğimizde yardıracak bence çünkü bunun sinyallerini bursaspor maçında verdi.

    çok top kaptırdı ama koşuları nasıl da iyi bir 4-3-3 oyuncusu olduğunu gösterdi.

    bence drogba ve sneijder gelince inanılmaz işlere imza atacak ve insanlar ulan bu çocuğa ne oldu diyecekler.

    aslında birşey olmadı çocuk doğduğundan beri 4-3-3 oynuyor, 4-3-3 kanadı takım savunması yapmaz sadece alan kapatır ve top kendi takımına geçtiği anda kanattan içeri koşular yapar ama 4-4-2 oyuncusu takım savunması yapar geri gelir ve yanındakilerle paslaşa paslaşa içeri kateder.

    hatırlayın arda turan eric gerets zamanında bir röportajında hayatında ilk defa 4-3-3 oynadığını ve alışmaya çalıştığını söylüyordu. ki o sezon arda ortalığı kasıp kavurmuştu, çünkü doğru düzgün takım savunması yapmıyor, direk atağa yönelik oynuyordu.

    şimdi amrabat için de aynı şey geçerli, çocuk kayseri de bile 4-3-3 oynuyordu ve dolayısıyla dağıtıyordu ama bize gelince 4-4-2 kanadında çok fazla bocaladı. ama bursaspor maçında oyuna girdiği dakikadan itibaren iyi izleyin sezon boyunca bir maçta en fazla girdiği pozisyona girdi.

    hele ki arkasında sneijder gibi bir ayak olunca işi daha da kolaylaştı. zaten sneijder de 4-3-3 formasyonuna alışık olduğu için amrabat'ın sol açıktan yardıracağını biliyor ve gözü kapalı pas atıyor.

    kanımca sneijder ve amrabat şampiyonlar liginde çok canlar yakacak, hele ki 4-3-3 kanadından yardıran amrabatı ceza sahası içinde drogba ve burak bekliyorsa inanılmaz işler ortaya çıkacak, izleyip görün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın