resim
Emre Çolak
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:33
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 2645
    yetenegi oldugu halde calismayan, elindekinin, hocasinin ve formasinin kiymetini bilmeyen, sahaya cikip ölumune oynamayan ve buna ragmen artistlikten vazgemeyen genc oyuncu isen, sirf sirtindaki forma yuzunden sana saygi duyamam. bu gözler ne genc oyuncular gördu. hic öyle gecmise gitmeye gerek bile yok. daha kariyerinin basinda ölumden dönen semih kaya var mesala. hata yapmiyor mu? özel hayati yok mu? cok mu 4/4'luk bir oyuncu? ama saha cikinca biliyorum ki semih o forma vicik vicik olana kadar, enerjisinin dibine kadar oynar. artistlik yapmaz. bir kere formayi sirtina gecirdiginde bir daha birakmaz. hocasindan torpile ve poh poha ihtiyaci yoktur.

    -----alinti-----

    emre çolak bursa'daki futboluyla taraftarı çıldırttı.

    cimbom bu sezon emre çolak'ın 90 dakika sahada kaldığı 6 lig maçının 1'ini kazanabildi. deplasmanda kasımpaşa'ya, evinde karabük'e yenildi; beşiktaş, eskişehir ve gaziantep ile yenişemedi. galatasaray, emre çolak ile sadece ilk haftada kasımpaşa'yı yendi ki o maçta da kornerden yenen gole emre sebep olmuş, umut 88'de attığı golle takımını ipten almıştı.

    aslan, 21 yaşındaki oyuncunun ligde 75 dakikadan fazla süre aldığı iki maçta gençlerbirliği ile 3-3, mersin ile 1-1 berabere kaldı. taraftarın en çok eleştirdiği isim olan emre'ye hocasının ne kadar daha şans vereceği merak konusu.

    -----alinti-----
App Store'dan indirin Google Play'den alın